Sú aj malé prsia vzrušujúce?

venuša

Ahojte!Ani ja nemam prsia ani do ruky-UŽ!Mala Zacali mi rast v 12-13 rokoch,dufala som ze ich budem mat pekne plne,take akurat.No lenze mi ostali take ako v 13.Zdedila som ich po maminke.Uz mam 21 r.ale stale ma to trapi,hlavne ak vidim v obchode pekne tricka s hlbokym vystrihom,alebo pri kupovani plaviek.Potom som zacala brat antikoncepcne tabletky.Od tych som ich mala plnsie a tvrde.Odporucila by som aj vm antikonc.,len si potom usite davat pozor na to,co zjete,lebo od nich sa aj dost pribera.

aaa111

Pisete len o malych prsiach, tak akurat do ruky. Ale co ked ja nemam ani len tie do ruky, skratka nic, a nezlepsilo sa to ani po detoch... A preco taka degradacia zien s imlantatmi, ak sa to niekomu paci a pomoze to, tak preco nie... Niekto potrebuje umely klb, chrup, falosne zuby, ak mu vlastne vypadaju a co, to nikto neodsudzuje,a tiez sa len vylepsil, aby nechodil strbavy. No nie?

asti

no aj ja nosim vypchavky hehe a co ? :o) chalan ktory ma lubi mi to prepaci..:o))))) a priznam sa ze zatial mi ziadny moj priatel nevycital velkost mojich prs... krasny dnik :o)))

Lienka2211

bublinka nenosim vypchavky neviem ake mam v poho podprsenku akurat ale aby boly prsia oble :) preto ju nosim taku aku mam:)

bublinka

aj ja mam male prsia,ale vypchavky nikdy!
Pre boha,sak ked ta vyzlece,abo co?!
Taaaak ako mu vysvetlis,ze tam mas fusekle,abo co :-D
a ten trapas,no haaaat

Lienka2211

astik dakujem pekne ale mne zacali rast od 14 a potom prestali asi uz pol roka rok su stale rovnake ako nosim podprsenku ked idem von s vypchavkami aby to nebolo take hrozne...tak dakujem:) aj tebe pekny dnik:) ak chcete kecat dam vam moje icq:)

asti

lienka..moja mama mala tiez male, po porode sa zvacsili..tym ale nechcem povedat aby si otehotnela :o)) mas len 15, este ti len budu rast, bud kludna a nedeptaj sa tym...prsia nie su to podstatne..pekny dnik :o)

Lienka2211

dakujem za to ze ste mi napisali ako je lepsie ze mam male ako keby som mala take tarchy nosit ale aspon o trosku keby boli vacsie .... moze to byt aj kvoli tomu ze moja mam tiez nema nejake velke prsie a ja som to zdedila?

selinar

Ahoj baby. Nebudte sproste. Akekolvek prsia su pekne. Staci ak su na normalnej zene. Tvar ani velkost pre normalneho chlapa nehraju rolu. Len pre vystatovacneho chudaka, co ma maleho vtaka. Caukoooooo.

Adulka

aj ja mám male prsia,mám 23r a som s nimi ?plne spokojná,aj ked su maličké,su pekné.ani väčšie nechcem.
TAK sa netráp ani ty,podľa mňa male su veľmi pekné.daj si podprsenku s push-up efektom a bude to fajn.MNE sa ani veľké prsia nepáčia.