Ako velmi muzom zalezi na velkosti prs? Ked su mensie, dokazu tiez vzrusit?
-------------
Prsníkové implantáty, silikónové prsia, zväčšenie pŕs www.zdravie.sk
Sú aj malé prsia vzrušujúce?
Ahojte!Ani ja nemam prsia ani do ruky-UŽ!Mala Zacali mi rast v 12-13 rokoch,dufala som ze ich budem mat pekne plne,take akurat.No lenze mi ostali take ako v 13.Zdedila som ich po maminke.Uz mam 21 r.ale stale ma to trapi,hlavne ak vidim v obchode pekne tricka s hlbokym vystrihom,alebo pri kupovani plaviek.Potom som zacala brat antikoncepcne tabletky.Od tych som ich mala plnsie a tvrde.Odporucila by som aj vm antikonc.,len si potom usite davat pozor na to,co zjete,lebo od nich sa aj dost pribera.
Pisete len o malych prsiach, tak akurat do ruky. Ale co ked ja nemam ani len tie do ruky, skratka nic, a nezlepsilo sa to ani po detoch... A preco taka degradacia zien s imlantatmi, ak sa to niekomu paci a pomoze to, tak preco nie... Niekto potrebuje umely klb, chrup, falosne zuby, ak mu vlastne vypadaju a co, to nikto neodsudzuje,a tiez sa len vylepsil, aby nechodil strbavy. No nie?
no aj ja nosim vypchavky hehe a co ? :o) chalan ktory ma lubi mi to prepaci..:o))))) a priznam sa ze zatial mi ziadny moj priatel nevycital velkost mojich prs... krasny dnik :o)))
aj ja mam male prsia,ale vypchavky nikdy!
Pre boha,sak ked ta vyzlece,abo co?!
Taaaak ako mu vysvetlis,ze tam mas fusekle,abo co :-D
a ten trapas,no haaaat
lienka..moja mama mala tiez male, po porode sa zvacsili..tym ale nechcem povedat aby si otehotnela :o)) mas len 15, este ti len budu rast, bud kludna a nedeptaj sa tym...prsia nie su to podstatne..pekny dnik :o)
aj ja mám male prsia,mám 23r a som s nimi ?plne spokojná,aj ked su maličké,su pekné.ani väčšie nechcem.
TAK sa netráp ani ty,podľa mňa male su veľmi pekné.daj si podprsenku s push-up efektom a bude to fajn.MNE sa ani veľké prsia nepáčia.