Ako velmi muzom zalezi na velkosti prs? Ked su mensie, dokazu tiez vzrusit?
-------------
Prsníkové implantáty, silikónové prsia, zväčšenie pŕs www.zdravie.sk
Sú aj malé prsia vzrušujúce?
mmaja,ja to iste,uplne nic,nosim podprsenky take povypchavane,aby akoze som nieco mala,aby somnebola ako lata.Traaapi ma to fakt velmi, mam 23,nechodievam na kupalisko ako ty...Mam teraz frajera,ale ak dojde k tomu,ze sa budem pred nimmusim vyzliect tak hotovo....je pravda,ze ak ta bude mat niekto rad tak taku aka si,ale pre mna je to komplex menejcennosti,lebo vlastne aj tu podprsenku mam problem kupit...spomenula som svoj problem pred doktorom na endokrinologii a on ze su sice mensia ale ze to sa upravi po porode aze sa nemam takymi vecami znepokojovat...nie je na to liek.Pritommoja mama a babka mali take normalne 3jky...je to strasne
Ovisajuce ozruty je hnus uz len prto ake maju obrovske bradavky hnusne nechutne a male prsia su pevnejsie a krajsie. Velke kozy sa pacia len malym nadrzancov a starym uchylakom.
to je pekne co pises Zdenka ale malo chalanov je takych. A myslim ze ide aj o ten prvy ostych ze sa hanbis aj vyzliect pred chalanom ze co si pomysli a tak...chapes ma nie?
ja mam tiez malinke prsia ledva cislo 1, a nasla som si skveleho priatela ktory ma mojich komplexov zbavil. najprv som sa trochu hanbila ze su take malinke a mojim velkym prekvapenim bolo ked mi moj priatel povedal sam od seba, ze su nadherne aj ked su malinke a ze je to mile:-)
baby ziadne plastiky, ak vas bude mat chalan rad tak vas musi akceptovat taku aka ste so vsetkym co k tebe patri.
baby hlavne si nenechajte nahovorit od svojho "skveleho" priatela ze vase prsia su male...az teraz som pochopila ze normalny chlap ktory vas lubi toto nepovie bola som z toho taka zakomplexovana ze by som uz pristupila aj na plastiku nastastie z mojho zivota zmyzol a spolu s nim aj komplexy
No mne sa pacia take mensie prsia a dokazu ma dost vzrusit...niekedy az moc...
Ak sa bavime len o prsiach, mne sa pacia mensie, az stredne, nie typ "pamela anderson". Plastiku pausalne neodsudzujem, ak su prsia zvacsene tak, aby vyzerali prirodzene (nie ako koža s bradavkou natiahnuta na inplantatoch) a pomoze to babe v sebavedomi. O babe do ktorej sa zamilujem, prsia rozhoduju mozno asi na 10 - 15 %.