Sú aj malé prsia vzrušujúce?

ramana

Ahojte...:) jasne pekne ste to napisali s tymi prsiami ja mam tiez ten problem estez e som mala a chuda a tazko mi ide pribrat a cici mam ako vyrazky skoroo:))...mala som problem sa pred priatelom vyzliect proste boli to nervy ale zistila som ze nemam byt preoc nervozna proste chlapov uz celkovo vzrusuje naha zena takze to jedno ked ma vas rad....ale postupne ta hanblivost pominie a podla mna chlapci sa este viac hanbia ako my:) ...takze sa zaoberaju dost aj sebou....

jaja

ahoj dievčata, až mi je lepsie, ked vidim, že nie som sama s tymto problémom. Ja som si myslela, ze ostanem do konca života panna a že so žiadnym chlapcom sa ďalej ako po pusu nedostanem... Neverili by ste, ale ja som sa s mojimi frajermi normalne rozchadzala po tom ako som videla, ze už majú v umysle nieco viac... Boze chran, aby videli moje "ničoty " :D tak som ich nazývala... Až raz prišiel chalan, starší chalan, ktorý už niečo podobné zažil a dopredu ma upozornil, že NA VELKOSTI VOBEC NEZALEZI!!! Dievčata, hlavne sa spravajte ako dievčatá, budte slušné, pôvabné, zábavné, jemná hanblivosť neprekáža :) to je sexy, ale odhodte všetky mindráky... Keď chlap neuvidí žiaden stres zo strhávania trika ani ho nenapadne, že nie je niečo v poriadku... proste ste take ake ste, nič ste nerobili preto aby ste mali male prsia... Moja Danka a Janka :D su sice stále maličké, ale už som na to nepomyslela stašne dlho, snaď, ked som nadabila na tieto prispevky... Lubim vas vy stresmenky... A každy chlapce, ktorý vás chce len pre prsia, nestojí zato... zapamatať si!!!

rada priateľky

nerobte si s toho hlavu velke alebo male, berte to baby tak ze ten pravy si Vas vyberie preto ze sa mu pacite vy ako osoba so všetkým čo ku Vám patrí

kamka

a čo poviete na toto, ja mam prsia stvorky a ovisaju mi, nedrzia tvar nech s nimi robim co chcem, samozrejme v podprsenke vyzeraju fajn ale bez nej su hrozne. Mam priatela ktory na ich velkost jednoducho nepozera, aj ked pravdu povediac sa mu lubia mensie, ale lubi ma a uz sa pred nim nehanbim. Nedovoli mi ani zhansut pri sexe svetlo a za to som mu vdacna, ze ma zbavil toho komplexu, baby prsia ako aj ostatne casti tela, to je len vecou toho ako sa beriete vy same a co z vas vyzaruje, mam kamku ktora ma prsia malicke ale ma strasne vela sebavedomia a to spravi dost, urcite je to milsie nez nejaka ufnukana zakomplexovana baba ktora sa hanbi vyzliect do plaviek, chlapi nie su kritici vo vacsine pripadov a inteligentni chlap pochopi ze ziadne zenske telo nie je dokonale, mozno tak na fotkach v casopise.. nehanbite sa a dajte najavo vase prave JA pretoze sa len zbytocne zatazujete. Kolko ludi tolko chuti a nazorov, to ze vam sa nepacia neznamena ze sa nepacia nikomu.

branik

baby, prirodzene prsia su najkrajsie a to je jedno, ci ich mate mensie ci vacsie. taky chlap, ktory by dokazal opustit babu len kvoli velkosti jej prsnikov (ked sa mu nepacia male alebo podobne), si nezasluzi ziadnu.

Baby phat

Ale, ci male ci velke, kym su ludske je to ok. Ved na tom nezalezi, na tom svet nestoji. Ja mam 2 a tiez sa mi zdaju male,tiez mam problem sa vyzliect,ale neviem to asi nebude tymto.Nechapem ale vadi mi ked som hore bez.Neviem ci chapete taky blby pocit,hanbim sa ale kvoli comu to neviem,netrapim sa ci velke ci male.

rose

ja vas xapem.....podprsenky tazko take male kupit a ja zase vypchavat nexem lebo no na kupalisko v lete niekde sa cem okupatt a aj plavky sa daju vypchat ale ne az tak taze aby som mala rovnake aj v plavkach aj normalne ale strasne ma to trapy a ja cem s tym daco robit,ved to je