Sú aj malé prsia vzrušujúce?

tessee

v posteli si verim no po porode som velmi schudla,pred tim som mala na vysku 175cm 57kg a teraz pri tej vyske mam iba46kg
vsetky saty som si musela odlozit lebo mi su enormne velke

tutanxamon

ja si myslim tiez ze prsia niesu vsetko...
ved vy zeny mate inych prednosti hruzu okrem poprsia a dokazete zviest muza aj pohladom, aspon mna tak naco riesit :)
a plastiku urcite nieee, to vyzera nepekne...

janosik

baby, kym nemate tie prsia uplne miniaturne, je to v pohode. nerieste to stale, radsej sa zaoberajte tym, ako partnera uspokojit v posteli. ked budete v tom dobre, nebudu mu vadit ani nejake nedostatky vasej postavy.

crazynka:)

Ahojte, myslim, ze mi zeny sa tym niekedy fakt moc namyslame....Podla mna by sme mali byt stastne a tesit sa, ze sa pacime nasim partnerom. A to je hlavne!

qinka

tessee---------------------------
vies co ak postavia vedla seba herecku s prsiskami a nejaku neupravenu tak mas pravdu, ale su kocky a herecky aj s malymi prsami a ver!!!! ze aj ich uprednostia!!!!
Nemam velke prsa, ale viem sa nahodit,upravit a nepotrebujem ohurovat koziskami, viem ohurit aj inymi prednostami (napr.dlhe nozicky, prsteky pekne upravene, vlasky atd,je toho vela a celok je fajn, kedze aj zenam sa pacim,hmmm.....zamysli sa!!! Prsia nie su vsetko!!

karco

teda ja som chlap a ked sa za nejakou obzriem tak preto lebo ma zaujme ako celok a nie kvoli tomu ze ma velke prsia. a na plastiku sa vyser.

tessee

o partnera sa ani nebojim,je to skor vo mne. aj on je len chlap a zo skusenosti viem ze kazdy jeden sa obzrie za peknim poprsim. no aj ked on je s mojimi spokojni ja nie, uvazujem o plastike alebo liekoch lenze je to drahe. a ak vam niekto nahovori ze po porode sa to napravy tak mu neverte lebo nie vzdy je to tak ja ich mam od vtedy este mensie