Sú aj malé prsia vzrušujúce?

karco

kazdemu sa paci nieco ine. mne osobne na velkosti tejto casti tela takmer vobec nezalezi. podstatne je to aku mas povahu a az potom ako vyzeras. ked ta niekto bude chciet bude mu srdecne jedno ci mas male alebo velke. inak volade som cital, ze nezalezi tak na velkosti ako na tvare. dobry prispevok sem o trochu nizsie dala brunca a absolutne s nou suhlasim.

tessee

deticky poviem vam,je pekne co hovorite,pardon pisete,ale ak sa dve baby uchadzaju o jedno miesto co myslite ktora z nich ho dostane? ta co ma male prsia alebo velke akurat do vykladu??? odpoved je hadam jednoznacna!!! a potom ze male su fajn?! velke su vzdy uprednostnene!!!

frantho

poviem vam moj vyrok , ktory je pravdivy zeny sa zaoberaju velkostou prs ale muzom to je jedno (da sa tak povedat) a muzi sa zaoberaju velkostou penisa ale zenam to je jedno (da sa povedat) takze asi tak

danila

mia ved sa musia nejako ukludnit, tak zrazu su velke prsia skarede. Hlavne ked si citam celu diskusiu tak polovica by take chcela. No do smiichu:o)

mia

v tejto diskusii zacinam mat depku pre zmenu ja. nosim 75D a zda sa mi, ze vsetkym chlapom sa pacia tak 1ky,pripadne 2ky....vsak sa to neda ovplyvnit....

medicka

qinka tak ty si to presne vystihla... ale clovek si zvacsa uvedomi to co ma, az ked mu hrozi, ze o to pride...a az potom si to zacne vazit...prajem ti vela, vela sil a pozitivneho myslenia k najblizsiemu obdobiu...ver, ze vsetko dobre dopadne, budem velmi ti drzat palce.. :)

qinka

baby vy nie ste normalne, budte rady ze mate oba prsniky, je jedno ci male al velke, ale budte rady ze ich mate oba, ja cakam na operaciu, mala som hrcku malilinku, a koli nej ni vzali dost vela tkaniva a nepomohlo, musim ist este raz, a ktovie co mi zostane potom!!!! to sucit ani lutovanie nie je namieste, musite si verit, a pacit sa same sebe.