Ako velmi muzom zalezi na velkosti prs? Ked su mensie, dokazu tiez vzrusit?
-------------
Prsníkové implantáty, silikónové prsia, zväčšenie pŕs www.zdravie.sk
Sú aj malé prsia vzrušujúce?
Na velkosti prs moze zalezat len uchylakom, ak ti nejaky chlapik vycita ze ich mas male posli ho kade lahsie ;)
paneboze babenky prestante stresovat.ked mas chlapa tak je s tebou koli tebe a nie koli tvojim prsiam ak chce s vacsimi nech ide "o dum dal",asi tak.a chlapy vraj maju radi take"akurat do rucky" takze neviem.zacnite sa mat rady take ake ste,kazdy ma na svojom tele nieco viac nieco menej pekne tak sa skus zamerat na to co sa ti na sebe paci viac.nemozme byt vsetky rovnake ako cez kopirak.kazdemu sa paci nieco ine. pre lolittu-jasne ze je problem v tebe,zacni sa mat rada taka aka si a potom ta budu chciet aj chlapy ked budes so sebou spokojna a nebudes mat komplexi.
ja mám takmer19 oa nosím 70 B,takže nie je o čom
ja mam 19 a nosim podprsenku velkosti 75B ale ne push-up a mam pocit, ze mam moc male prsia...ja vas tu teraz nechcem nastvat, ale je podla vas ten problem v mojej hlave, teda mojom sebavedomi, lebo moje telo sa mi nepaci..
aky decolen baby a ake ma kontraindikacie???
zuzula, ten decolen su dobre tabletky?naozaj rastu po nich prsia? a vedlajsie ucinky nema? daju sa brat aj ked chcem otehotniet? preitaj si letacik a napis mi prosim ta. Diky papa
Ahojte,
mne sa páčia skôr menšie, 1-2. Netrápte sa preto, že ich máte menšie.
Dievčatá, ak partnerku milujeme, na veľkosti pŕs nezáleží!!!!!!!!!