Sú aj malé prsia vzrušujúce?

cico

katika22, no sak to je jedno odkial som, a to je pekne ze sa o seba staras, tak to ma byt, ti chlapi sa po tebe obzeraju to ta tiez moze tesit, ale si inteligentna? hm? (netvrdim ze baby s malymi prsiami su), si vzdelana? hm? (netvrdim ze baby s malymi prsiami su)... ja ked uvidim dievca ktore mozno si aj ty, chapes proste riadne dudy, jednoducho sexbomba, tak si sice predstavim ako ta mam v posteli ale to je jedine.. v mojich ociach pokial ta nebudem poznat budes urcite taka trosku hus (neber osobne) namyslena, taka s ktorou si vztah predstavit neviem, keby som ta napriklad zavolal ist mi pomoct dajme tomu babke na vinohrad (pritom byvam v meste a bol som tam raz v zivote) isla by si? myslim ze skôr nie ako ano aby si si napr. neposkodila nechty, neposkrabala ruky.... hm? zamysli sa nad tym, co sa tyka teba nemusim mat vobec pravdu ale islo mi hlavne o ten pohlad na teba, ked sa za tebou chlapi obzeraju ci to je az tak ok

katika22

cico...pozor, nie všetky baby!ja som z tých čo mám trošku vačšie prsia teda 3-ky, a poviem ti, že vôbec nie som v posteli lenivá...a dokonca sa aj o seba starám, opalujem sa, na sebe nemám ani jeden pásik od plavok...každý mesiac navštevujem kozmetičku...velmi dbám o hygienu a pri tom všetkom mám vačšie prsia,a pevný a krásny zadok! tak nehádž všetky baby do jedného vreca.. ale poviem ti, že v jednom si mal pravdu... som na ne pyšná, takže som trošku aj namyslená, lebo každý chlap čo prejde...tak reaguje poobzeraj sa lepšie cico
a mimochodom odkial si???

fuha

no malé prsia nevnímajte ako problém :) ja som zo začiatku tiež bola nahnevaná prečo ja mám malé prsia a všetky spolužiačky už aj na základnej mali väčšie, ale teraz som už na strednej a nie som sama. Mám frajera , kt. mi ešte hovorí že ich mám chutnučké :D a že dokonca čo ma velmi prekvapilo, že mám najväčšie oproti babám kt. mal :D tak to som už nechápala že aké mal :) ale podstatné pre mna je, že sa páčia jemu a nezáleží mi na niekom inom :)

kkala

baby a co sa hanbite pred tymi chalanmi jak keby oni boli seci krasni...a akoze ked uz chodite s nejakym chalanom tak ta asi bere taku aka si a ked nie tak nech ide za druhu...a ked s chalanom nechodis mas ho iba na sex pozeraj si iba na seba , na svoje blaho, a mozes srat ci sa mu pacia tvoje prsia alebo nie...vôbec si to nevsimajte ani sa nad tym nezamyslajte, chalani za to nestoja...majte na haku ...najlepsie

cico

joj baby keby prsia boli vsetko... to by bolo sucych bab strasne vela... aby dievca stalo za to tak potrebuje ine veci a nie riadne kozy... len co sa fyzickej stranky tyka tak sa treba o seba starat, vyprazat sa na slniecku a mat zvodnu opolenu pokozku, pekne voniat, starat sa napriklad aby ritka mala tvar a samozrejme velkost aku ma mat, nejaky ten make upe, baby s velkymi prsiami mi pripadaju take brr masne spotene, su namyslene a lenive v posteli, neobratne atd...

susi

...ahojte kocky, tiez patrim k tym "obdarenym" ale nepomozem si, aj ked som sa pousmiala nad prispevkom od jaji, lebo som to takto s tymi chalamni riesila aj ja...proste strach, strach z toho ako sa bude spravat, ked mi da dolu podprsenku, co je celkom slusne vypchata...ono je to taky zaujimavy pocit, ked vam chlap hladi na prsia a vy viete, ze to je vysledok dobrej podprsenky...vyzerate na slusne dvjky a pritom vlastnite mizerne jednotky...no, neviem, ci to vobec nimi mozem nazvat:)) ...ale, nase telo sa nas nepytalo na to, ake velke chceme mat prsia, tak sa nemozeme hambit za nieco, co nie je sposobene nasou vinou... hlavu hore holky a mame aj ine prednosti, co vy na to???:))

maruška

Espanola, ja mam velke prsia, v podprsenke a spravom strihu tricka vyzeraju super... ale desim sa zakazdym, ked sa vyzleciem a hanbim sa! Zavidim tym babam, ktore maju mensie a pevne ! Ak sa pekne oblecies, a budes dobre a sexy vyzerat, ver mi, ze tvoj priatel ani nepomysli na druhu. Pretoze chlapi si sice na toto zatazeni /co si budeme rozrpavat/, ale tiez maju city a pochybujem, ze tvoj rpiatel by bol taky hlupy ze by ta podviedol pre velkost prs nejakej inej.

espanola

aj ja sa tieto dni velmi trapim preto ze mam male prsia, byvam s jednou babou ktora je podla man viac sexy lebo ma velke prsia a som strasne ziarliva ked pride moj priatel, lebo sa bojim ze si puvedomi aka som nedokonala a bude viac tuzit po tej druhej, viem ze su to hluposti a on je uz zo mna tiez nan nervy lebo nase debaty sa v poslednej dobe tocia len okolo temy mojej velkosti prs, chcela by som prestat sa trapit a verit ze ma chce taku aka som a som pre neho sexy a dolezita je moja osobnost, ale stale ked sa vyzleciem ma to zacne trapit ked vidim ze mam male prsia

mischel

AHOJTE VSETCI NEVEDEL BY NIEKTO PORADIT AKO NA RAST PRS NEJAKY PRIPRAVOK NESKODLIVY ALEBO NIECO CO POMAHA?ak viete napiste mi E-mail please vdaka