Ako velmi muzom zalezi na velkosti prs? Ked su mensie, dokazu tiez vzrusit?
-------------
Prsníkové implantáty, silikónové prsia, zväčšenie pŕs www.zdravie.sk
Sú aj malé prsia vzrušujúce?
no ja mam tieza male prsia, predtym mi to strasne vadilo ae teraz sa mi to strasne paci ale aj tak teraz pozerala silikonove prsia a je to strasne skaredee...ta holka mala pred operaciou sice male ale pekne prsia a po operacii sice welke ale nechutne nafuknute kozy- uplne umelee..nic proti vacsim prsiam ale prirodzenym...
môžu aj v 20-tke
neviete do kolkych rokov rastu prsia?mozu aj v 18tke??prosim odpovedajte diky
čaute všetci. ja mám ten istý problém, tiež mm malé prsia ale už nie dlho lebo som sa rozhodla že nechcem takto žiť celý život a pôjdem na silikóny. tak čo už, ked ma boh neobdaril v tej časti tela :)
mam 13 a moja spol ma velke obrovske kozy skoro ako moja mama je to sexy ale mam aj spo ktora je sexi ale nema velke kozy a ja si myslim ze velke kozy niesu moc ok take stredne
Aj ja sa vyjadrim...mam 21 rokov a prsia pekne povedane nikde, mam dokonca vazny problem kupit na tie stipance podprsenku:)) ...ale vsetko sa da poriesit, ked sa chce, pretoze dnes uz zena dokaze tuto malu kozmeticku vadu napravit vhodnou podprsenkou, dobre vystuzenou a pevnou... a co??? ked sa chcete citit dobre, preco nie? ...a ked tu paradu dam dolu mozem sa pochvalit hrudou po otcovi:))...nic moc,ze? ...ale stava sa, a kvoli tomu sa nebudem hrbit, skryvat za roztahane tricka alebo upadat na sebavedomi...mam sa rada, mozem byt spokojna, ze mam dve zdrave ruky, nohy, mam huste vlasy, pekny usmev:))...a vela ineho, co robi zenu pritazlivou... co tam po prsiach, na nich svet nestoji... videli ste niekedy ako vyzerali zeny v minulosti? ...videli ste tie obrazky od svetoznamych maliarov, ktori malovali akty? ...noooo, ved to boli skoro muzi, to len dnesny trend a hlupa medializacia sexbômb dava dievcatam a zenam chrobaka do hlavicky... hlupost mile holky, ste ake ste, majte sa radi... a ak mate priatela, co vas skutocne lubi, nepozera sa na vase prsia, ale na vas...ako na celok..ak to tak nie je, nie je dovod stracat s nim cas... a co som tymto vsetkym chcela povedat?:)) ...zivot je privelmi kratky na to, aby sme sa v nom trapili zbytocnymi nedostatkami... ;)
hmm no cico nieje moja prezyvka takze to niesom ja a som z Oravy.. a ak si vystudovala na univerzite tak si inteligentna... prinajmensom inteligentnejsia ako ja
cico... si zlatý, normálne si ma rozosmial, ako si to napísal... uznávam, máš pravdu:)vieš prečo ma zaujíma odkial si??? lebo mám kamaráta cica, ktorého som nevidela už strašne dlho, a chcela by som vedieť ako sa má a ako žije... no a ked som zbadala tvoju prezývku, tak mi napadlo, že či to nie si práve ty ten cico? a čo sa týka mojej inteligencie, myslím si a aj iní mi to hovoria, že som až privelmi inteligentná, ...však tebe to moze byť jedno, nie?
som vyštudovala VŠ... ale netvrdím, že vysokoškolskí ľudia sú iní, netvrdím...
a čo sa týka toho príkladu tvojej babky...neviem prečo si ma hned hodil do vreca ku takým husiam, ale poviem ti, že išla by som, prečo nie... ale v podstate je to fuk... nie? tak čo, napíšeš mi odkial si???
cauko,,tak preco nie aj male su dobre...zalezi an vyzore ties--posli foto ako vyzeraju a ti poviem....
eh Cico normalne si ma pobavil ale klobuk dolu...