Ako velmi muzom zalezi na velkosti prs? Ked su mensie, dokazu tiez vzrusit?
-------------
Prsníkové implantáty, silikónové prsia, zväčšenie pŕs www.zdravie.sk
Sú aj malé prsia vzrušujúce?
no ja mam z mojim malickych prs tiez komplexi.. bo ja mam take prsia ze to nemam ani do ruky :(( a strasne ma to trapi
Milaa Cindy ty si ta naaaj naaj baba alebo ako chceš žena z velkyym ž len maalo žien ma taky priistup a sebauvedomenie ako ty si fakt super som sice muž ale tvoj priispevok sa mi NAOZAJ ale važne pačil.mne sa osbne pačia take stredne no predtyym som si mysles že su lepšie ale tu nič horšieho alebo lepšieho nieje ja osobne si mysliim že duoležite su bradawky a nie prsia takže sa damy nemate o čo baař kašlite na tyych ....čo sa wam najskour pozeraju do vyystrihu a až potom do oči čawte
co je male je pekne, mensie prsia sa lahsie zmestia na dlan. mne osobne sa mensie prsia pacia. takze baby: don´t panic...
NIKITTA:::::no urcite ano ako ste uz pisali clovek sa vyvija dooost dlho...kamaratke sa prsia zvacsili v 20.ke!!!!!!aj ja vacsie prsia:(
Katika 22, sa zobud, lebo takto daleko nezajdes. Mozno sa za tebou vela chlapov obzrie, ale možno si ich aj veľa povie že no bože to čo je????Lebo nie všetkým sa páčia 3-ky.Takže trochu skús ubrať zo svojho SEBAVEDOMIA lebo všetkého veľa škodí...:)
nic kasli na to prsia su nen inajdolezitejsie, najdolezitejsi je charakter