13 dňová mliečna dieta

Príspevok v téme: 13 dňová mliečna dieta
smutná

Poznáte ju, vyskúšal niekto? Čo si myslíte? Dá sa ňou schudnúť 7-8kg
DIÉTA
1. deň/9.deň:
07.00 hod.-1/4 l mlieka
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-1/4 l mlieka
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-1/4 l mlieka

2. deň/10. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-15 dkg bieleho mäsa
16.00 hod.-15 dkg zeleniny
19.00 hod.-2 vajíčka, 2 dcl čaju bez cukru

3. deň/11. deň:
07.00 hod.-10 dkg ovocia
10.00 hod.-10 dkg zeleniny
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-15 dkg vareného mäsa

4. deň/12. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-10 dkg zeleniny
16.00 hod.-10 dkg ovocia
19.00 hod.-10 dkg tvarohu

5. deň/13. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka, 10 dkg zeleniny
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-15 dkg diétnej salámy
16.00 hod.-15 dkg ovocia, 15 dkg zeleniny
19.00 hod.-10 dkg zeleniny, 1/4 l mlieka

6. deň:
07.00 hod.-10 dkg šunky
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l kyslého mlieka

7. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-10 dkg ovocia
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l mlieka

8. deň:
07.00 hod.-20 dkg ovocia (jablká)
10.00 hod.-20 dkg zeleniny
13.00 hod.-20 dkg ovocia
16.00 hod.-20 dkg zeleniny
19.00 hod.-20 dkg ovocia

húževnatá

Táto dieta pomohla mojej kamarátke. Schudla 18 kg. Veľmi som jej závidela. Teraz ju držím ja. 4 deň a cítim sa ľahšie. Má niečo do seba. Mám pocit, ako keby som robila očistu tela. Mlieko nemám rada, tak ho nahrádzam kyslím a ochuteným mliekom a ide to.

veronikaa

si myslim ze po takej jednostrannej diete sa zakonite po tom prejes!!boze baby, normalna strava, 5 krat denne male porcie a viac pohybu!zakladne pravidlo-prijem kalorii=vydaj kalorii- stale plati!!

tina

BABY ZIADNA DRASTICKA DIETA VAM NIKDY NAZARUCI TRVALY VYSLEDOK.DRASTICKY UBYTOK HMOTNOSTI ZNAMENA TO ZE PO CASE SA VAM TO VRATI NASPAT A TAKTIEZ VASE ORGANIZMUS DOSTANE PORIADNE ZABRAT.. NEROBTE TO .SKUSTE VYLUUCIT BIELE PECIVO SLADKE VODY A SAMOZREJME NEJEST MINIMALNE 3 HOD.PRED SPANIM.TINA

mlieko

jem to co da priroda a obchody, vsetko jedlo, nieco na styl delenej stravy, da sa takto stravovat, jes vlastne vsetko len rozdelene, a jedlo si viem takto viac vychutnat, ako ked na tanier sa polozi zamiakova kasa, maso, spolu za obedom dezert, kolac, totalny mix v zaludku, palenie záhy a priberanie, toto som odstranil v svojom zivote, takymto stylom sa chudne, pomaly ale isto

aaliyah

mlieko - mozes sa spytat aky mas jedalny listok, prosim!! uplne s tebou suhlasim, rada by som presla aj ja na zdravu stravu len ked sa tu rozhliadnem vsade diety.. dakujem

mlieko

Pekny postup ako si znicit telo, rozhadzat metabolizmus, znicit telo, nieje to otom ze pijes mlieko aj keby si jedla len denne 10 kremesov a nic ine, schudnes, je to jednostranna strava, nevyvazena, napisem svoj pripeh, 15 rokov bojujem s gennmi, drasticke diety, ano, schudol som 10-15 kil za mesiac, akonahle sa nabehlo na papanie, bolo vsetko spat, vsetky tablety na chudnutie, blbost, teraz za posledny mesiac som schudol 8 kil, ale nie dietamy, ale zmenou jedalnicka, sacharidy, bielkoviny, proteiny, jewm vsetko, ale nie "naraz mixovane v zaludku", tento soposob funguje, citim sa lepsie, ako doplnok uzivam Lecithin granulat", len ako doplnok, neocakavam ze mi bude super spalovat tuky, zmena zivotneho stylu, to je podstatne, jem rano, naobed, poobede aj 1 hodinu pred spanim, dolezite je zacat sacharidmy, a koncit bielkovinamy, a znama rovnica, vydaj musi byt vacsi ako prijem, len vtedy sa chudne, skvrkanie v zaludku? absolutne zla vec, spomalovanie metabolizmu, mozno prve 3 dni sa schudne, ale potom stop, aha? preco? kaslen na diety, nedokazem schudnut, je to nasledok setriaceho stavu organizmu, a po navale na chladnicku je vsetko spat, otom je to cele, KASLITE na diety ludia, zmente stravovanie, pol roka uz nejem sladkosti, vdaka vyvazenej strave mi nechybaju vobec, ani kolace, keksy, cokolady, vsetky ziviny mam v pestrej strave, a nesetrite peniazmy na zdrave jedlo, zdravie sa kupit neda, takze hold chudnutiu ale zdravemu, jednostranna strava ako jest iba rozky, alebo keksy, alebo maso je najhorsia vec ako mozete spravit

mnamka

od zajtra idem skúsiť túto dietu.budem vas priebežne informovať ako sa mi darí a či skutočne táto dieta funguje.Držte mi palce baby lebo mám strašne rada sladké a neviem či to vydržím!

eďa

Schudla som aj keď nedodržiavam presne. Jogurt miešam s tvarohom, mlieko len kyslé. Mala som mesiačnú prestávku počas nej mi váha stojí. To ma štve a tak začínam znova. Som na druhom dni.

baaara

ja som tuto dietu drzala dva krat po sebe..a schudla som zo 66 kil na 52...drzala som ju mesiac..... po polroku som to pribrala spat..ale iba vlastnou vinou ..zacala som sa doslova prezierat..taze od zajtra tuto dietu idem drzat este raz..zasa mesiac....ale potom si uz dam pozor...