Antikoncepcia Minerva

Súvisiaci obsah

zuzik

Ahojte brala som regulon dobrala som poslednu tabletku potom 7 dni pauza prisla mestruacia a na 8smi den som zacala brat novu anti.minervu chcem sa spytat ci ma chranila uz od prveho dna relativne prvy tyzden ... diky moc Zdenka

vladuska5

Ahojte babenky, brala som Minervu 1 rok, na zaciatku som bola velmi rada z toho, ze sa mi trosku zväcsili prsia (5 cm, boli plnsie, myslela som, ze to tak pojde dalej, ale bol to len prechodny jav - zadrziavanie vody v tele, pretoze ma aj dost boleli. A nepribrala som len na tych "spravnych" miestach, ale na celom tele - 3-4kg. Vaha sa splhala hore, plet sa mi pekne vycistila, preto som to ukoncila. Presla som na Jeanine, zatial som dala dole len 1 kilecko a viac sa mi nedari a prsia sa nanestastie zmensili na svoju povodnu velkost. Skoda no :) Ale na plet ju vrelo odporucam, rok je minimum na vyrazne zlepsenie, mohla som vybrat este jednu krabicku, lebo plet sa mi pri Jeanine trocha zhorsila.

lili2

ahoj, ja som minervu brala 3 roky... potom som mala pol roka pauzu a teraz ju beriem zas. S tymi vlasmi je to pravda, prestanu padat, ale terba ju uzivat dlhsie, aby sa dostavil vysledok.

biela labut

ahojte babenky ja minervu beriem 7 den je to moja prva tabletka,zvečšili sa mi prsia su plnejsie ale bolestive na dotyk,tak chodim bez podpiry,ale je to super,ja ju beriem preto lebo mi vypadavaju vlasy, a dost intenzivne už mam hole miesta na hlave, ak ma niektora, babulka, taky problem a zabrala jej minerva nech mi odpiše či to pomaha, ci prestanu tie vlasy padat a či narastu nove, ci to neni zbytocne sa napchavanie hormonmi. tabletky mi predpisal kožny lekar,nie gynekolog.tie prasia to je super, keby tak ostali!!! takže baby, držim vam palce,a čakam vaše odpovede.

smilik

ahojko vsetky pisete len same otazky a nikde som sa nedocitala odpoved ci je minerva spolahliva ochrana pred tehotenstvom ked ju beriete pravidelne...beriem ju asi pol roka ale stale mam obavi ci nahodou ....kamaratka mi povedala ze su to hormonalne lieky ze nieje sanca ale viete cert nikdy nespi ...dakujem za odpoved

zabiatko

odkaz pre janku 8999 : janka ja minervu beriem uz vyse dvoch rokov a skoro stale je to s partnerom takto a este som za tie dva roky neotehotnela, takze asi sa to moze....

lucienka

Ahoj chcem sa ta spytat ze Minerva,je dobra?lebo teraz prvy krat mam a velmi sa bojim...A musim brat lieky??odpis mi a porad mi dik

beusssska

Prosím pomozte mi!!!
Beriem Minervu uz asi 2 roky... Stále som dostavala kramy vcas, presne na hodinu... A teraz som dostala o 2 tyzdne skor!!! Pocas brania tbl... Poradte mi co to molo sposobit, alebo coto znamena... prosim, dakume

beusssska

Pre Leu:
Aj ja beirem minervu kvoli zvysenym hormonom, nevsimla som si zeby to nejako pomahalo a beriem asi rok-dva...