Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepcia Minerva

Súvisiaci obsah

slatina

no tak ja sm si minervu dala predpisat hlavne kvoli akne....ale nebola by som proti keby mala aj nejake rastove ucinky na prsia....a ake zdravotne problemy???

pravda je taká

hlavne dúfaj, aby si z toho nemala zdravotné problémy... kôli prsiam by som sa tým nedopovala- prijde mi to na hlavu padnuté- cukríčky na všetko hak!!!

slatina

no ja by som sa chcela spytat,ci od minervy rastu prsia.???..bo ja mam taky problemik,ze su dost male...a dufam,ze aspon o nieco sa zvacsia...

nikush

ahojte,vcera som zacala brat hak Minerva,mate s nou skusenosti?...myslim ci byva z nej zo zaciatku zle,bolesti brucha,tlak na hrudniku?atd...

lillo19

Beriem minervu 2 tyzden, prvy tyzden v pohode, druhy mam pocit akoby som mala dostat mestruaciu - bolia ma prsia, dokonca sa zväcsili, sem tak mierni tlak v podbrusku. Viete mi poveda, ci sa to strati?

sedmikraska

ja ju tieź berem a setko v pohode, predpisala mi u ovodne doktorka na plet, ale nejaka svetoborna mi nepride, ale svoje hlavne funkcie splna perfektne

asi

martinka velmi ti narastli? lebo ja tiez beriem tiez mam pocit ze su vacsie ale tak snad len chvilu rastu nie celu dobu kym ich budem brat...?