Antikoncepcia Minerva

Súvisiaci obsah

sisa3

ahojte chcem sa spýtať či počul niekto že aj napriek tomu že žena brala antikoncepciu tak ako mala aj napriek tomu otehotnela. lebo aj napriek tomu že ju beriem 1 mesiac tak ako mám tak sa bojím že by som mohla otehotniet

žena

No ja som začala brať minervu pred mesiacom, a celý ten mesiac som špinila, aj pri sexe, no neviem, či to nenechám tak. Lekár povedal, že nech ešte vydržím mesiac, ono by sa to malo upraviť. Najradšej by som s tým praštila, ale nechceme mať ďalšie dieťa a kondómy sú niečo strašné.

cica

Chcela som sa opytat, lekar mi predpisal Minervu a chcem vedet ci za tych 7 dni kedy je odpocinok z branim a budem mat sex ci nemozem otehotniet.Lebo tych 7 dni mi nevychadza na krami. Dakujem.

broskynka

Ja beriem minervu asi pol roka.. a vzdy som dostala kramy presne v ten isty den .. utorok.. a dnes som mala a je utorok a nic.. a dost sa bojiim.. stalo sa to uz niekomu??

patty

ja som brala chloe a tiez ma bolelo pri menstruacii brucho prve 2dni, tak teraz mam zacat brat minervu, ma take iste zlozenie tak neviem ze co.. maju 0.035mg a to je dobre lebo som mala nepravidelnu mestruaciu tak toto mi ju udrzi a ked si xcem posunut menstruaciu tak nespinim takze tiez udrzi. xcem sa spytat ci vas nebolieva hlava pri uzivani minervy??

lucienka

Ahojte.ja som zacala uzivat minervu hlavne kvoli akne,mala som aj na chrbte, a to mam 25 rokov.asi po troch mesiacoch mi vsetky zmizli,beriem ich uz 2 a pol roka,ja som velmi spokojna,ale moja doktorka mi ich zmenila,vraj sa nemaju dlho uzivat,dala mi jeanine tak som zvedava.no ale keby to malo byt na mne tak ostavam na minerve :-))

booboo

Ahojte, ja som užívala Minervu vedlajsie učinky som nemala, len ma nasralo to, ze ma prve dva dni kramov bolelo bruško...pýtala som sa gynekologa či je to normalne po roku uzivania minervi, že ma boli bruško...mi povedal že nie..ze treba zmenit preparat..tak minervu menim iba kvoli tomu ale nemožem si na nu stazovat..udržiavala mi vahu doslova na kile a vyražky a nafukovanie mi zmizli...len ta bolest...ale u každej z nas je to individulane, bo každa ma iný počet hormonov v tele...treba vyskušat, ked nepomože isť dalej...lekarov tu mame na to aby nam poradili

líška

Tiez som zacala brat hak Minerva, teraz je to treti den :) predtym som vsak brala Laurinu (po tej som vobec nepribrala a nepocitovala som ziadne vedlajsie ucinky) ale u mna konkretne na plet nejake tie pozitiva zial neboli viditelne :D tak som presla na Minervu. No a co sa tyka toho tlaku v podbrusku a v prsiach, nebude to stale, vacsinou len prvy az druhy mesiac...

lea

Ahojte, chcem sa opytat, ci niektora z Vas uzivala Minervu aj kvoli nepravidelnej menstruacii a zvysenemu testosteronu. Ja mam prave tento problem a Dr. mi predpisala Minervu. Pomohli tieto lieky? Neobjavili sa problemy znova po ich vysadeni?