ahojte:)chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s hak Minerva..pribera sa po nej?
Antikoncepcia Minerva
ahojte, minervu zacinam brat teraz uz treti mesiac. pisete, ze vam narastli prsia a bolia, ja mam ten isty problem, ale chcem vediet ci to prestane niekedy alebo to bude stale..:-(..dalsia vec kramy sa mi este stale neustalili na dany den..:-(
ja mam s touto antikoncepciou zlu skusenost. Bola odo mna blbost, ze som sa vobec na nejaku antikoncepciu dala, lebo je to strasne svinstvo po kazdej stranke, ale bolo to uz davno a som rada, ze je to za mnou. nemam v umysle si zakladat na vselijake choroby v neskorsom veku uzivanim hormonov. baby, ak nemusite, neberte to.
ja beriem minervu skoro pol roka,,narastli mi prsia,vycistila sa mi plet,ale aj som pribrala...mala by som si ju menit?..poradte mi plsss
ahojte..ja beriem minervu prvy mesiac a chcela by som sa spytat:na zaciatku bolo vsetko ok...ale teraz pred koncom ako som brala uz posledne tabletky tak sa objavilo spinenie...je to dost neprijemne..ma s tym niekto skusenosti?neviem ci mam navstivit lekara alebo to nechat tak a ono to prestane samo...ked viete pomozte dakujem
a mna by zaujimalo, ci niektora z vas nema taky problem,ze nema chut na sex.pretoze mna trapi to.a mam Triquilar a v stoliku uz krabicku minerva:)tak hadam to prestane po nasadeni novej hak