Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepcia Minerva

Súvisiaci obsah

minci88

majky, na prsiach vobec nemusis pribrat, to je blbost davat si kvoli tomu antikoncepciu... niektorim babam sa trocha zvetsia, ale nemusi to byt trvale.. byva to vetsinou na zaciatku, ale niektorim to nic s nimi nespravi takze ak sa ti nezvetsili, tak cakas marne

majky

Ahojte!
Kedže som utlej chudej postavy a nemožem pribrať, rozhodla som sa isť za gynekológom aby mi nasadil antikoncepciu. mala som taktiež dosť veľký problém s akné, a hoci som vyskúšala uz kopec roznych tabletiek mastičiek a pleťových vôd, nič mi nepomáhalo, alebo to bolo zlepšenie len na pár dní..A hoci som mala kramy väčšinou pravidelné, dosť silno som krvácala (7 dni) a prvé tri dni som mala neskutočné bolesti. Lekár mi potom predpísal Minervu. Beriem ju tretí mesiac, ale už vidím zlepšenie pleti, vyrážka sa mi vyhodi len obšas a celkovo sa mi plet vyčistila, kramy mam pravidelné niekedy bolia no určite su ovela slabšie a netrvaju tak dlho, aj s partnerom som si istejšia aj ked neviem ako je to ked tie tabletky prave počas tých 7 dni neberiem.. Jediné čo ma hnevá , alebo čo skor neberiem pozitívne je, že som zatial nepribrala na prsiach mam ich dost male a hoci sa mi zda, že na zadku a bruchu priberam s prsiami je to stale rovnaké, neviem či je to z toho že počas dna malo pijem alebo skor mojim organizmom, lebo napriek tomu cítim na nich bolesť.. ak viete poradte mi prosim...:-))

laila

evelinka.c ja by som mala záujem o tú minervu, som z okolia BA takže nie je problém sa stretnúť. Môžeš sa mi ozvať na mail,díky

nikitacka

ahojte, ja by som sa chcela spytat, brala som antitabletky chloe 3 mesiace, na mesiac som ich vysadila, mozem ich zase brat od dalsej menstruacie? netreba nejaky cas pockat? nenastanu komplikacie? Dakujem.

martin@

ahojte, ja už Minervu užívam rok, zatiaľ je vo všetkom výhoda (zlepšenie pleti, upravenie menzesu, žiadne bolesti pri menzese), akurát, že som pribrala nejaké 2-3 kilá, ale to nie je ani vidieť. Teda som spokojná, odporúčam

3kitty3

Ahojte, ja beriem Minervu prvy mesiac a mam nejaké problémy, tak si čítam vaše príspevky.Veľa z Vás tu píše o zlepšení pleti, ja som s ňou nikdy nemala problémy a teraz mám samé vyrážky. Prsia sú srašne citlivé a bolia, ale že by narástli som si nevšimla :o) Menštruáciu som mala asi len 2 alebo 3 dni, čo je dosť málo dní. A posledných pár dní ma nenormálne svrbí pokožka, jeden deň to boli nohy, myslela som, že sa nedoškrabem, na druhý deň ruky a včera krk, hlava hrudnik, chrbat, ziadne vyražky len straaasne to svrbi, neviem ci to ma suvis s tabletkami.A 3 dni dozadu som mala nenormalnu bolest hlavy a pred spanim som zvracala..zda sa mi toho trochu vela..mam pocit, ze je to minervou..