Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepcia Minerva

Súvisiaci obsah

frea

Ja uzivam Minervu uz skoro 2 roky. nemala som s nou vacsie problemy akurat som pribrala asi 3 kila ale v pohodke. Zacala som ju vsak brat kvoli cystam na vajecnikoch a nie kvoli jej primarnej funkcii. Co sa tak toho tyka tak chrani dostatocne kedze zatial babatko nemam :) Plet sa mi tiez zlepsila. Ale pozor tato antikoncepcia sa doporucuje uzivat rok maximalne dva a doporucuje sa prejst na miernejsiu. Ja ju tiez planujem vysadit.

jell

Ahojte
Minervu beriem skoro dva roky a velmi priaznivý účinok ma na vyrazky hoci to je individuálne.....
A nepocitujem ani som nikdy nemala problemy s vedlajsimi ucinkami.....a nepribrala som po nej ani kilo....

zuzi

ja som zacala brat minervu pred dvoma tyzdnami. tiez som nad tym najskor rozmyslala ze ci ju zobrat ci nie, lebvo ked som videla v pribalovom letaciku tie neziaduce ucinky, no pravdu povedaic mala som dost. na druhy den na ako som zobrala prvu tabletku sa mi cely den tocila hlava, ale teraz je to uz v pohode....skor pocitujem, ako keby som mala vacsiu chut do jedla.... no neviem, uvidime ako to pojde dalej :)

saška

ahojte chcela by som sa spýtať na antikoncepciu Minerva... ešte len začínam s antikon. a neviem čo a ako vedel by mi niekto poradiť ako je to s jej užívaník kedy treba dať prvú tabletku a tak...dík moc...

gabika111

Ahojte všetci, ja som bola prvý krát u gynkologicky a dala mi antikoncepciu Minerva kôli bolestiam pri menštrurácii, kôli pleti ale aj kôli neotehotneniu...Este som ju nezačala brať až v prvý den menštruácie ale ako čítam tak čítam veľmi priaznivé účinky nemá..no uvidím ako sa to bude prejavovať u mna. ved predsa na každého vplývajú inak tie vedľajšie účinky. Este by som sa chcela spýtať, je to troška také trápne ale som ešte neskúsená a chcem aby mi niekto poradila a povedal. ak beriete antikoncepciu môže sa partner aj vystriekať???nie je to nebezpečné???prosim odpovedzte mi dakujem za odpoved..ahojte:)

annnonym

Zdravim.Ja ju uz beriem akurat 4 mesiac a pohoda,hlavne koli pleti,a chcela by som sa spytat ci niekomu pomohla na plet...Problemy s nou som nemala.

pravda je taká

niektorí gynekologovia vás na tie než. účinky ani neupozornia, alebo ich podcenujú, lebo inak by nezarobili. preto je to na vás, aby ste boli o všetkom informované!!!