Antikoncepcia Minerva

Súvisiaci obsah

andelik21

Prajem pekný deň ja som uživala minervu 3 roky ale vyšlo nejake ustanovenie že ju človek teraz môže užívať len rok. Na každého antikoncepčné tablety pôsobia inak moja známa z nich pribrala 15kg a a napríklad len par kíl ale potom sa to istalilo stačí športovať a bude to. Teraz idem na sidretu tak držte palce, vraj sa z nej vôbec nepriberá.

fungirl

Ahojte ja by som len chcela dodať, že minerva obsahuje skoro najmenej hormónov a môže sa brať kľudne aj viacero rokov, nemá to žiaden vplyv na organizmus. V dnešnej dobre máme na výber veľké množstvo antikoncepcií a všetky sú dostatočne prepracované, obsahujú len minimum vedľajších účinkov, ktoré sú nebadateľné. Každá z nás je iná, každej sadne niečo iné, takže si myslím, že si sem každá môže napísať svoju skúsenosť s určitou antikoncepciou, ale o všetkých otázkach/nejasnostiach by sa mala porozprávať so svojím gynekológom/gynekologičkou. To, že jedna od Minervi pribrala 10kg neznamená, že aj druhá musí pribrať. Toto všetko je individuálne. Ja s minervou ešte nemám žiadne skúsenosti, až teraz ju začnem brať, takže ja sem svoju skúsenosť ešte neviem napísať, možno o pár mesiacov.
Naomi88- myslím si, že po vysadení by sa ti mala znížiť hmotnosť, pretože sa množstvo vody v tvojom tele zníži, ale skús sa opýtať svojho gynekológa čo ti na to povie.

Naomi88

chcem sa opýtať, či po vysadení Minervy sa mi podari naspäť schudnúť :( niekedy som mala 54kg teraz som sice nabrala take 3kg ale som z toho len naštvana ... zadržiava sa mi voda v tele a uz nevyzeram tak ako predtym ... je možne že ked vysadim tabletky budem mat naspäť po case moju postavu? nie je to velka zmena ale mam strasne stehna a uz ju beriem vyse roka ... chcem prestat..

Lucym

Ahojte baby,ja minervu beriem už rok a nemám žiadne nežiaduce účinky takže MôžEM MINERVU LEN ODPORUČIŤ :)

Iwwka

jankaaaaaaaaa
tak to mi ani radšej nehovor :(...ale keď už som si ju kúpila tak už idem dotoho a uvidíme čo to somnou urobí a ako ju hlavne telo príjme tak mi drž pršteky :)

jankaaaaaaaaa

tak to hak ani neber radsej. tato je navyse urcena na silne akne, a preto sa nesmie uzivat dlhodobo , velmi zatazuje telo.. a ked nemas ani velmi akne tak to ani neber

Iwwka

jankaaaaaaaaa to nemyslíš vážne tak dlho?...ja som si myslela že to pomôže trošku skôr :(...mám trošku z toho strach to začať vôbec užívať, ale už som vyskúšala všetko a nepomohlo mi nič :(...tak som išla do toho :(...aj ku kožnej som chodila ani tá mi nepomohla ešte viac uškodila :(((...ale ja som neni vyhádzaná celá nejako ale občas sa mi kde tu objavia nejaké a ako sa im chce a ja to neznášam !

jankaaaaaaaaa

ja som ju uzivala. plet sa mi zlepsila asi po 8mesiachoch a to som nikdy nemala akne, len necistu plet. po vysadeni sa plet este viac zhorsi ako bola pred uzivanim. tato hak sa nesmie uzivat dlhsie ako jeden rok

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.