Antikoncepcia Minerva

Súvisiaci obsah

andelik21

Prajem pekný deň ja som uživala minervu 3 roky ale vyšlo nejake ustanovenie že ju človek teraz môže užívať len rok. Na každého antikoncepčné tablety pôsobia inak moja známa z nich pribrala 15kg a a napríklad len par kíl ale potom sa to istalilo stačí športovať a bude to. Teraz idem na sidretu tak držte palce, vraj sa z nej vôbec nepriberá.

fungirl

Ahojte ja by som len chcela dodať, že minerva obsahuje skoro najmenej hormónov a môže sa brať kľudne aj viacero rokov, nemá to žiaden vplyv na organizmus. V dnešnej dobre máme na výber veľké množstvo antikoncepcií a všetky sú dostatočne prepracované, obsahujú len minimum vedľajších účinkov, ktoré sú nebadateľné. Každá z nás je iná, každej sadne niečo iné, takže si myslím, že si sem každá môže napísať svoju skúsenosť s určitou antikoncepciou, ale o všetkých otázkach/nejasnostiach by sa mala porozprávať so svojím gynekológom/gynekologičkou. To, že jedna od Minervi pribrala 10kg neznamená, že aj druhá musí pribrať. Toto všetko je individuálne. Ja s minervou ešte nemám žiadne skúsenosti, až teraz ju začnem brať, takže ja sem svoju skúsenosť ešte neviem napísať, možno o pár mesiacov.
Naomi88- myslím si, že po vysadení by sa ti mala znížiť hmotnosť, pretože sa množstvo vody v tvojom tele zníži, ale skús sa opýtať svojho gynekológa čo ti na to povie.

Naomi88

chcem sa opýtať, či po vysadení Minervy sa mi podari naspäť schudnúť :( niekedy som mala 54kg teraz som sice nabrala take 3kg ale som z toho len naštvana ... zadržiava sa mi voda v tele a uz nevyzeram tak ako predtym ... je možne že ked vysadim tabletky budem mat naspäť po case moju postavu? nie je to velka zmena ale mam strasne stehna a uz ju beriem vyse roka ... chcem prestat..

Lucym

Ahojte baby,ja minervu beriem už rok a nemám žiadne nežiaduce účinky takže MôžEM MINERVU LEN ODPORUČIŤ :)

Iwwka

jankaaaaaaaaa
tak to mi ani radšej nehovor :(...ale keď už som si ju kúpila tak už idem dotoho a uvidíme čo to somnou urobí a ako ju hlavne telo príjme tak mi drž pršteky :)

jankaaaaaaaaa

tak to hak ani neber radsej. tato je navyse urcena na silne akne, a preto sa nesmie uzivat dlhodobo , velmi zatazuje telo.. a ked nemas ani velmi akne tak to ani neber

Iwwka

jankaaaaaaaaa to nemyslíš vážne tak dlho?...ja som si myslela že to pomôže trošku skôr :(...mám trošku z toho strach to začať vôbec užívať, ale už som vyskúšala všetko a nepomohlo mi nič :(...tak som išla do toho :(...aj ku kožnej som chodila ani tá mi nepomohla ešte viac uškodila :(((...ale ja som neni vyhádzaná celá nejako ale občas sa mi kde tu objavia nejaké a ako sa im chce a ja to neznášam !

jankaaaaaaaaa

ja som ju uzivala. plet sa mi zlepsila asi po 8mesiachoch a to som nikdy nemala akne, len necistu plet. po vysadeni sa plet este viac zhorsi ako bola pred uzivanim. tato hak sa nesmie uzivat dlhsie ako jeden rok