ahojte:)chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s hak Minerva..pribera sa po nej?
Antikoncepcia Minerva
ahojte,mohla by som zacat uzivat antikoncepciu aj skor nez prvy den menstruacie??su tam nejake rizika,alebo to nevadi?neviete niekto?
ahojte dievčatá,moja skúsenosť s minervou je taká,že užívala som ju asi 8-9 mesiacov..pleť sa perfektne upravila,prsia mi narástli,ale po pár mesiacoch som aj dosť pribrala,mala som nevoľnosti zmeny nálad a ku koncu mi začali trpnuť aj niektoré časti tela,takže som ju vysadila..po mesiaci som schudla a menštruácia som dostala skoro po 2 mesiacoch...ak ju uživate kvoli pleti odporúčam radšej navštivit kožneho lekara,ktory vam moze predpisat tabletky na plet,pretože aktikoncepcia je riadny zasah do orgnanizmu a hormony su predsa len hormony...to su moje skusenosti a rady..pekny den vam prajem :)
ahojte dievčatá,moja skúsenosť s minervou je taká,že užívala som ju asi 8-9 mesiacov..pleť sa perfektne upravila,prsia mi narástli,ale po pár mesiacoch som aj dosť pribrala,mala som nevoľnosti zmeny nálad a ku koncu mi začali trpnuť aj niektoré časti tela,takže som ju vysadila..po mesiaci som schudla a menštruácia som dostala skoro po 2 mesiacoch...ak ju uživate kvoli pleti odporúčam radšej navštivit kožneho lekara,ktory vam moze predpisat tabletky na plet,pretože aktikoncepcia je riadny zasah do orgnanizmu a hormony su predsa len hormony...to su moje skusenosti a rady..pekny den vam prajem :)
Ahojte máte niekto na predaj antikoncepciu MINERVU? AK ANO KONTAKTUJTE MA atkaant@azet.sk
DAKUJEM
baby aj ja som brala a aj beriem minervu ale od toho ake tabletky beriete absolutne nezalezi pretoze kazda s nas ma ine telo ine hormony vsak to poznate preto by ste sa mali poradit zo svojou gynekologickou.... ja som sa docitala ze jedna pribrala z minervy za 2 mesiace 10 kg a ja zasa 3 a teraz ju beriem rok a viac som uz nepribrala... a dokkonca su aj take pripady kedy sa dokonca aj schudne.. tazda sme ina
ahojte,dala som si predpisat ant.minervu pretoze kamaratka po nej pribrala vyformovala sa jej postava skratka zozenstela,,kedze ja mam chudu postavu ani prsia ani zadok,chcela by som to vyskusat,predtym som brala tri regol,a ten som znasala celkom v pohode ale niako som nepribrala akurat sa mi o trosku zväcili prsia..len sa bojim ze budem mat pri tejto ant.niake vedlajsie ucinky co sa tyka aj pleti kedze ja mam dost peknu pleet,,akurat mi ide oto pribratie..nema niekto takyto podobny problem???poradte prosim:)
andreja nastuduj si nieco o hormonalnej antikoncepcii