chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
preco je potrebna ta operacia?.
ariela,uz som tu...ides na plasticku operaciu?..co ti vlastne idu robit?..ja by som sa tiez bala.
ifka, si am prosim? povies mi tvoj nazor? zaujima ma..dakujem
hojte, prispievam aj do diskusie depka, liecim sa na depku, zhorsil sa mi stav, vinu davam HAK, dva mesiace beriem Chloe a idem sa obesit, depky, no des..psychiatricka mi na to nic nepovedala..ale som rozhodnuta vysadit..je to OK, a za ako dlho by som mohla byt v pohodke a ako to urychlit.. a este..HAK beriem koli PCO syndromu..diky
sa bojim..:(
ifka, teraz si ma riadne vystrasila, kolko myslis ze treba pauzu ked cem ist na operaciu
tak ti drzim palce.aby sa ti vsetko dobre hojilo.a aby si im tam nezacala krvacat.
na plastiku nosa,
no,dievcata:elien-pauzu si daj,a cim dlhsiu,tym lepsie...ariela-na aku operaciu ides?..HAK narusa krvotvorbu dlhodobo.preto sa pytam.
ifka, ty robis v zdravotnictve? nevies ci si mozem dat v brani hak napr.polrocnu pauzu?