chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
tak by to malo byť , ale ked krátko, nemusíš ju mať pravidelnú a načas... skús.
prosim menstruaciu mam kratko, ako sa to rata, ze nasledujca bude o 28 dni od posledneho dna menstr.
aj tebe ifka, maj sa pekne.
to je to najhoršie, vieš lekár ked ti to predpisuje, tak si myslíš, že robíš tú najsprávnejšiu vec na svete- a pre svoje dobro. ja neviem je to skáraný biznis...!!!
jaja,rozlucim sa s tebou pre dnesok,idem kukat CSI.zelam tebe aj vsetkym prijemny vecer:-))
ano.je to tak.ale je to hlavne na nas.aby sme si pred realitou nezakryvali oci a nezapchavali usi.
mne to už tak pripadá, že užívanie hak = novodobá choroba. časom vypláva všetko na povrch, ale ktovie kolko žien na to ešte doplatí:-(
ano,myslim si to..a to je len kvapka v mori..
tak myslíš, že to má dôvod- hormony...
v marci bola pacientka na gynek.vysetreni..vsetko bolo v poriadku,USG v norme..o mesiac jej uz v nemocnici diagnostikovali neoperovatelny nador maternice!!..tak teda?...pani ma asi 55rokov,nikdy nerodila,bola liecena dlhe roky na neplodnost.samozrejme hormanalnou liecbou.!!