chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
a vrieskať po pacientovi - to snád ani nie je pravda!!! proste meň dalej, raz natrafíš na normálneho lekára, ja som sa tiež rozhodla na zmenu gyn , lebo tento tu nemá úroveň, ani moju dôveru!!!
ako tak čítam- nájdem ja vôbec niekedy normálneho gynekology-ičku?? to je smutné , že oni by tu mali byť pre nás a nie my pre nich. keby mi povedala, že MUSIM brať hak kôli cystám, tak odchádzam od nej, to nepozná iné lieky??? tuším, že existujú...
to mas pravdu.je to na zaplakanie.a samozrejme vzdy na to doplati pacient.
Ked ja som zmenila gynekologa uz 3x, uz mam toho plne zuby, to sa v dnesnej dobe uz naozaj neda spolahnut na lekarov??? Komu mame verit, ked nie doktorom?Je to na zaplakanie, vsak?
Nedaj na seba kricat.Ked nieje schopna lekarka zbyvit ta cyst,inak ako hormonmi,tak je na hovno!..viac ti ublizuje,ako pomaha..cysty sa ti tvoria koli zapalu v malej panve..potrebujes preliecit poriadne seba a samozrejme aj svojho partnera..popritom treba brat vysoke davky tiaminu.daj si kludne napichat do svalu.
Ahoj. Citala som par prispevkov do zadu, aby som ziskala prehlad. Neberiem antikoncepciu 3/4 roka, ale moja gynekologicka mi ju zas predpisala, lebo trpim cystami, uz som na ne bola aj 2x! operovana, ale to uz pred 2 rokmi. A na poslednej kontrole na mna nakricala, ze preco ju neberiem, ci chcem mat zas cystu. Ze americanky ju beru pocas 30rokov svojho zivota a su v poriadku. Tak ja teraz neviem co mam robit? NEchcem ju brat, ale nechcem ani mat dalsiu cystu :(
jasne,das sa do poriadku,telo sa zregeneruje a spamata.len sa uz nedaj ukecat na ziaden hormon.a k tym,,chuderam 15-kam"..:-))...v osemnastich rokoch potom pisu na fore,ze maju HPV,genitalne bradavice a vselijake vytoky,zapaly a cysty...samozrejme nemaju sajnu odkial..v tridsiatke su prekvapene,ze nemozu otehotniet.neuvedomuju si,ze maju znicene zdravie koli prilis skoremu sexualnemu zivotu.nechcem tu vyzerat ako moralistka,ale toto je realita.
noo ifka, vieš začala som brať aj b- vitamíny, aj cesnak v tobolkách, ešte sa niekedy objaví slabosť (pred menzesom), ale myslím, že časom to bude ok :-)
ja som antihak len na forach... a tiež sa stretávam s rôznymi názormi. najviac ma pobavil tento- čo my chudery 15 ročné máme robiť ked nechceme mať 10 detí, tak nejak- to na obranu hak. ja som sa na vlastnej koži presvedčila, že je to svinstvo, a možno aj v pravý čas... a nemienim robiť zo seba pokusného králika (niektoré kočky si myslia , že stačí zmeniť značku a všetko je ok)...
som rada,ze si ok:-)...ja ked robim na nasej ambulancii antireklamu HAK,tak niektore baby na mna pozeraju,ako na blbu,ze o com to vravim..ze snad by im to lekar nenapisal,ked je to skodlive..ked im na to poviem,ze nie ste jeho dcera,tak vacsina mi neveri..ale uz som bola vo viacerych pripadoch uspesna:-))..a na to som pysna!