pre ženy, kt. vysadili hak...

jaja

viem ifka , že aj ty si mi 1x radila, písala si niečo, o štitnej. ale ja som ťa presviedčala ,že je to z hak... a asi aj bolo, lebo po 2 mesiacoch od vysadenia, sa konečne cítim ako človek- nežiad. účinky vcelku ustúpili, objavia sa len občas- a to je minimum oproti tomu , čo mi to spôsobilo ked som to ešte brala:-)))

jaja

noo to mi je jasné, že sa nikdy nedokáže, že to bolo kôli hak! normálne ma ten článok vytočil, bo som mala pocit, že som bellaru vysadila práve včas - dosť som popísala o nežiad. účinkoch kôli nej....

jaja

s tým článkom (o smrti tých dievčat) ste ma dosť zaskočili, o čo konkrétne tam išlo, že nedodržiavala pokyny letáku??? kôli čomu umreli, ževraj sa nedokázalo, že to bolo kôli hak!

jaja

som rada žienky, že ste rozvinuli tému, a že nie som sama, čo má názor, že bez hak je život lepší, či po fyzickej alebo psychickej stránke... a ked sú 2 ludia zodpovední, dokážu sa podla mna dohodnúť na inej forme ochrany, kt. nezaťažuje organizmus tak ako hak, a nie je zdraviu nebezpečná!!!

ifka

kazdy takyto chirurgicky zasah do tela je riziko,lebo stat sa moze hoc co.takze je na tebe,ako sa rozhodnes.ja napriklad by som si ani zlcnik nenechala operovat.sama vidis,citas a pocujes,co sa stava pri banalnych operaciach.

RNG

Amelia, PCO syndrom(polycisticke ovaria) je relativne hormonalne nezavisly jav. Ale napriek tomu niektori lekari predpisuju synteticke progesterony(progestin, gestagen).
Tieto sa daju nahradit prirodzenymi polotovarmi(hlavne yam,ale aj damiana, pupalka, Domg Quai)) ale hlavne priamo progesteronovym kremom-naozajstny prirodny progesteron, bez bocnych ucinkov, natieranym na vnutornu stranu stehien.To je hlavne pri vysokom prolaktine a myomoch.
Moj nazor(vychadza z mnozstva medickej literatury alternativnej mediciny na cysty) ale je, ze su to smetisko tela, a treba ich cistit enzymami, tak ako kazdu inu neziaducu latku v tele.
...
Odporucam Multi enzyme alebo Bromelain, 2 x denne na prazdny zaludok hodinu pred jedlom.
Na vytvorenie vlastnych telesnych enzymov treba brat extra jod, ci uz vo forme jediel/doplnkov bohatych na jod(kelp, spirulina kombu) alebo transdermalne aplikovat jodovu tinkturu, 2x10 kvapiek tyzdenne na spodok brucha.
Je viacej spojeni polycystitidy ovarii, s hladinami cukru(treba nizkocukrova dieta) moznou cukrovkou v buducnosti(??), obezitou a ako samozrejme sa uvadza genetika asi take spojenie ako ze "ked ja mam spinave ruky, pravdepodobne aj moj syn ich ma spinave," hahaha.