Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre ženy, kt. vysadili hak...

ifka

qiu,je jedno,ci si pribalovy letak precitala,alebo nie.gynekologovia predpisu antikoncepciu aj 15rocnemu dievcatu.vedia,ze ma zivot ohrozujuce ucinky.a je jedno,aky nazov HAK predpisu.vsetko je jedno svinstvo.pracujem v zdravotnictve,takze viem,o com to je.a myslim,ze keby kazdy lekar zodpovedne a pravdivo varoval pred uzivanim HAK,sotva by to zacala uzivat rozumne zmyslajuca zena.ale pravdu vam nepovedia.

qiu

ifka..prosím ťa prečítaj si pozorne celý článok... tá dievčina asi úplne od ignorovala príbalový leták a následne lekárom zatajila že užíva HAK... je to jej chyba sorry...,lebo keď zistila, že niečo sa deje mala hneď vysadiť a vyhľadať lekára... ale....

ifka

..v plus 1den mate clanok,v ktorom pisu,ze minuly rok umreli 4 dievcata nasledkom uzivania antikoncepcie...zrejme im gynekologovia tiez povedali,ake uzasne budu mat vlasy,plet.....atd...velmi smutne.

jaja

no ja som to brala vkuse rok a pol, a 2 mesiace po vysadení sa cítim v poho, aj ked občas nie vo svojej koži... beeriem b- vitamín a cesnak, ale pravda je že posledný mesiac čo som brala, tak som mala zlé stavy (to už som x krát písala), tak preto to tak dlho možno trvá... ale cítim sa po dlhej dobe ako človek!!!:-)))

zuziacik24

Ahojte ja som minuly tyzden po 7rokoch vysadila HAK, brala som diane35. Bojim sa ze mi MC v prvom rade vobec nepride,cize babo tiez tak skoro asi nie.. pretoze uz pred nasadenim HAK som mala problemy kadejake a hlavne mam strach z vedlajsich ucinkov. Bojim sa ze sa mi velmi zhorsi plet vlasy a dufam ze mi nezacnu rast vsade chlpy :-(...moja otazka je ale, ci mozem mat nechraneny styk, teda bez kondomu kym mi menzes nepride prvy krat..aj ked sama si hovorim, ze ovulacia by bola u mna bozim zazrakom..ale predsa aky je vas nazor?..a dalsia otazka, papam zinok, decolen(kvoli tym estrogenom nie prsiam..ale predsa dufam) a pijem alchemilkovy caj. Myslite ze mi to kusok moze pomoct?..Citim sa priam ako chory clovek co som to vysadila...Je to len 5 dni a ja sa stale sledujem co sa meni tak..asi mi sibne...