chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
.... ja si doteraz neviem sex vychutnať, lebo sa k nemu neviem ani dostať- stááále mi akosi nechýba:-((( kedy to predje konečne tá nerovnováha???
asi je to tak u každej, ked ju berie, ale ked nesadne, konečne na to človek zanevrie,aby sa cítil lepšie... podla mna to má viacej nevýhod, ako výhod...:-(((
joj, jaja som rada, ze mi rozumies, ked som brala HAK, branila som ju pretoze som si myslela, ze to je pre mna to najlepsie ale potom som pochopila, ze bez nej sa citim cistejsie a sex chuti....co som predtym nezazila...a pominuli depresie....
tak fajn usiko, asi ti pomohli tie prírodné veci- preto chcem vyskúšať pupalku, troška na zmiernenie nežiad. účinkov, spamatanie organizmu. noo menzes som dostala po vysadení hak 2 mesiac pravidelne +- 2 dni, takže to je u každého individuálne. ale tiež hak- nikdy viac, takto sa cítim oveľa leepšie...:-)))
tak ja som mala menzes hned po vysadeni pravidelny, a to som ho mala pred branim HAK tak raz za stvrt roka...asi mi pomohli kapsule od RNG -yam, damiana, pupalka a dong quai...v preklade, po vysadeni HAK som dostala menzes poprvy raz v zivote nacas..a nasled. mesiac tiez....HAK uz nikdy viac...
zaujala ma tá pupalka, kamoška to berie, kôli nepravidelnej menštruácii, a hormonom... čo je lepšie - kapsule alebo olej?? ako dlho ste to brali??
názor gynekologa-
Otázka:
prosím vás, vysvetlite mi, že ked tvrdíte, že hormony z hak sa dostanú z tela do 48 hodín, čím je spôsobené to, že sa nežiadúce účinky (také isté ako počas brania hak),takisto meškanie menzesu, problémy s otehotnením - objavujú aj niekoľko týždnov po vysadení hak ? je to hormonálna nerovnováha? dakujem
Odpoved:
je to skor nasledok nenaštartovania normalnej ovulácie...ako dosledok užívania/ dlhodobeho/ HATK...užívanie ATK sa za príčinu sterility nepovažuje... :-))))
(môj dotaz- a nenaštartovanie ovulácie=neotehotnenie=dôsledok hak?? nepriznajú a nepriznajú:-)
nikto konkrétne nenapíše, koľko max u vás trvali tie nežiad. účinky???
no asi tomu treba ozaj dať pár mesiacov, lebo aj ja som skoro 2 mesiace po vysadení, a tie skárané nežiadúce účinky sa občas objavia:-(((- aj ked v menšej intenzite, ako ked som to brala. čo si o tom myslíte, ako dlho to môže trvať, kým úplne vymizne- máte skúsenosti???
no ja som bola u lekára-obvodného s príznakmi, taký týžden po vysadení, som mu povedala čo sa deje, tak skonštatoval, že to môže byť reakcia na zmenu hak, a krvné testy som mala úplne v poriadku, tak sa to neriešilo potom!