chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
to jaja - brala som HAK dokopy 4 mesiace, dnes uz zase nie som opuchnuta. U doktora som s tym este nebola, lebo cakam, ci sa to neupravi. Kedze aj na hak si treba 3 mesiace zvyknut, tak chcem este nejaky mesiac pockat, kym si telo od hak odvykne - taka moja predstava :) Ty si s tym uz bola u doktora?
tak samé výhody bez toho svinstva...
A ešte k tomu sexu pri užívaní HAK. Naozaj sa to teraz nedá zrovnať, je to až nenormálne ako mi teraz chutí...Dokonca aj orgazmus prežívam intenzívnejšie. :-)))))))))
ja tiež mávam z bellary a hlavne pred krámami (skoro 2 mesiace po vysadení), občasné- studené končatiny,únava, opuchnuté prsia, výtoky, depky, proste hocičo- asi hormonálna nerovnováha pokračuje, si myslím...:-(( ako najdlhšie trvala u vás tá nerovnováha?
Ja som HAK brala 10 rokov. Vysadila som ho v r.2007 pretože som chcela otehotnieť. Už posledné mesiace pri HAK sa mi začal postupne tratiť menzes. Keď som HaK vysadila, tak som asi 3 mesiace začala mávať návaly horúčav, no proste hormony robili svoje.... Potom som chodila na vyvolávačky, pretože menzes nechodil. Nakoniec som začala piť alchemilku a menzes začal chodiť postupne sám od seba, aj keď mi to skákalo, ale bol. Dokonca sa mi začal objavovať v takom veľkom množstve, ako som ho mávala od mojich 13 r.. No proste taký aký mal aj byť. Po pol roku som si myslela, že už je všetko o.k. a prestala som piť alchemilku. A znova som ho nedostala, zasa som musela chodiť na vyvolávačky. Tak som si znova nasadila alchemilku a zasa mi chodí ale nepravidelne. Nevedela som ako často mám alchemilku piť, ale teraz to už viem, čiže piť od prvého dňa cyklu a prestať piť 10 dní pred očakávaným menzesom. Ja by som bez alchemilky nemôhla byť, nie je zdravé chodiť stále na injekcie a pchať do seba Duphaston-hormony na upravenie cyklu. Alchemilka naozaj robí zázraky.
ak vás to povzbudí, aj môj otec bral tablety na tlak, kt. mu spôsobovali opuchy nôh, a ked ich prestal brať, tak to prešlo.... takže by to malo prejsť...
3martina3- ako dlho si to brala, ak sa smiem spýtať? díky za odpovede
ahoj 3martina3- čakáš že to pominie, alebo si navštívila aj lekára s tými nohami? ja som-a niekedy aj mám ešte trpnutie noh, alebo ruk, ale sa to neobjavuje často...:-(
Ja som vysadila 2.1. Menzes prisiel po 36 dnoch, co je u mna v norme, som zvedava na druhy :) Druhy tyzden po vysadeni som sa citila strasne - trojdnova migrena, triaska...Ale hak ako taka mi asi sposobila "daco" so zilami, lebo uz pocas brania mi zacali puchnut a trpnut nohy a to bol aj dovod na vysadenie. Dnes mi zase spuchli prvykrat po vysadeni :(((
ak máte niektorá niečo k téme, napíšte, dík:-)))