pre ženy, kt. vysadili hak...

jaja

nooo mne 1 mesiac povysadení prišiel úplne načas, ale +-2dni, ale teraz som si nie istá či príde. vyskúšam tie veci , čo píšete, ak nie...

tina

ahoj, ja beriem hak už viac ako 10 rokov a postupne sa mi menzes úplne stratil..teda 2-3 mesiace dozadu, tak neviem čo robiť..

usiko

Brala som hak 10 rokov, prave preto, ze som mala nepravidelny cyklus, a teda som cakala, ze povysadeni to bude to iste, ze mesiac, dva aj tri mesiace nic.....a mala som predtym aj bolesti.....no tak ked som vysadila, tak som si zadovazila kapsuke yamu, damiany, dong quai a pupalky os RNG , brala som tri tyzdne a menzes prisiel po 30 dnoch od posledneho krvacania sposobeneho spadom hormonov...teda mi meskal len 2 dni...bolo to prvy raz v zivote, co som dostala nacas...bola som stastna ako blcha....ak to takto dostanem aj tento mesiac, myslim, ze som za vodou a upravilo sa mi to....

jaja

noo ja som brala 1,5 roka... ale díky, s tými krámami som už u viacerých čítala, som zvedavá koľko budú meškať mne.

dvojbotka

ahoj jaja ja som brala hak len jeden ,mesiac lebo mi nerobila dobre...ked som ju vysdila meskali mi kramy asi tyzden a dalsi mesiac asi 10 dni ale potom predsalen prosli a dalsi mesiac som uz mala normalne...ale naozaj som ju brala kratko...