chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
o tom pharmatexe som ešte nepočula idem si o ňom niečo prečítať.Má s ním niekto skúsenosti?
No a kondómy preto nie, lebo sa bojí, že prasknú...a celkovo mu to nevyhovuje.
stanula- ty teraz chceš či nechceš brať hak???
tak už som najedená, tak som trochu s kolegyňami na obede preberala túto tému...isto pôjdem za lekárom a som zvedavá, ako to dopadne.
A som veľmi rada, že som sa k tejto téme dostala, budem sa hábať ďalej...
to čo je za doktora?? spravil ti niečo??
doktor (Dr.) Branko
Varovanie!!!
Chcem upozorniť predovšetkým ženy na človeka, ktorý sa predstavuje pod menom „doktor Branko“. Je z Bratislavy a oslovuje ženy vo vlaku, na ulici a v nákupných centrách s úmyslom pomôcť im. Pozor! Je to nebezpečný človek, manipuluje s ľuďmi a sexuálne zneužíva svoje „pacientky“!!!
tak zbehni teda za ním, možno ti dá aj tú danu- neviem ako sa to teraz volá, ked máš už detičky...
Idem na obed, ale isto sa tu ešte stavím. No a zasa cítim nervozitu v nohách.... do prdele...
s mojim priateľom sme sa dokonca dohodli kondom+vyťahovanie (1x nám praskol=postinor:-(
prečo by nepoužíval kondomy, ved ide o tvoje zdravie, ked nechceš brať hak, nech nie je taký tvrdohlavy!
a existuje predsa aj pharmatex,ale ten som neskúšala ešte...
Ja viem, že mi navrhne zmenu značky. Brala som už 3 druhy. Mala som aj náplaste, ale tie mi v lete nevyhovovali, stále som sa bála pri sprchovaní, že sa odlepia.
Tak som zvedavá, ako pochodím.
Tak tí lekári sú teda "skvelí".Ja mám ale už 2 deti a teraz ďalšie nechcem.Musím tam ísť....keďže môj muž v žiadnom prípade kondómy používať nebude:-)