Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre ženy, kt. vysadili hak...

Stanula

o tom pharmatexe som ešte nepočula idem si o ňom niečo prečítať.Má s ním niekto skúsenosti?
No a kondómy preto nie, lebo sa bojí, že prasknú...a celkovo mu to nevyhovuje.

Stanula

tak už som najedená, tak som trochu s kolegyňami na obede preberala túto tému...isto pôjdem za lekárom a som zvedavá, ako to dopadne.
A som veľmi rada, že som sa k tejto téme dostala, budem sa hábať ďalej...

kvetka k

doktor (Dr.) Branko
Varovanie!!!
Chcem upozorniť predovšetkým ženy na človeka, ktorý sa predstavuje pod menom „doktor Branko“. Je z Bratislavy a oslovuje ženy vo vlaku, na ulici a v nákupných centrách s úmyslom pomôcť im. Pozor! Je to nebezpečný človek, manipuluje s ľuďmi a sexuálne zneužíva svoje „pacientky“!!!

jaja

s mojim priateľom sme sa dokonca dohodli kondom+vyťahovanie (1x nám praskol=postinor:-(
prečo by nepoužíval kondomy, ved ide o tvoje zdravie, ked nechceš brať hak, nech nie je taký tvrdohlavy!
a existuje predsa aj pharmatex,ale ten som neskúšala ešte...

Stanula

Ja viem, že mi navrhne zmenu značky. Brala som už 3 druhy. Mala som aj náplaste, ale tie mi v lete nevyhovovali, stále som sa bála pri sprchovaní, že sa odlepia.
Tak som zvedavá, ako pochodím.

Stanula

Tak tí lekári sú teda "skvelí".Ja mám ale už 2 deti a teraz ďalšie nechcem.Musím tam ísť....keďže môj muž v žiadnom prípade kondómy používať nebude:-)