chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
bola som len za obvodným, kt. mi potvrdil, že to môže byť z hak...
gynekolog ti odporučí zmenu značky, predpokladám...
ja som nebola za gynekologom, odtrpela som si to sama- vysadila som to hned ako to bolo možné... lebo môj skvelý gynekolog, ked som mu na príbalovom letáku ukazovala nežiadúce účinky, tak mi povedal, že si nemám z toho nič robiť, že prehánajú firmy, aby sa chránili, keby sa dačo stalo. netušila som , že aké by to mohlo byť reálne...
Lenže ked všetko má isto vedľajšie účinky. Musím ísť za gynekologom a rovno sa ho opýtať, čo by mi odporúčil okrem hak.Prečo stále niečo nevymysleli pre mužov? Mali by sme pokoj a menj starostí.
viem že je to najpohodlnejší spôsob ochrany. ale sú aj iné- barierové, chemické... podla mna negatíva prevyšujú pozitíva, čo sa týka hak. ani svojej dcére ani manželke by to nepredpísali, ale cudzej žene bez problémov, a bez upozornení...:-(
Jasné, že hak nie je ok. Moja mamka je ženská sestra a povedala mi, že žiaden gynekológ, s kt. pracuje nepredpísal svojej manželke hak, lebo sám vie, aké je to svinstvo.Lenže ak nechcem otehotnieť, ako sa mám inak chrániť?
vidíš možno aj v tom je ten problém, že žienky berú niektoré nežiadúce účinky ako normálnu vec, a nenapadne ich , že to môže byť z hak... je dôležité si priznať, že hak nie je ženskému telu prospešná, teda okrem plánovania tehotenstva a slabej menštruácie- ale aj to umelo!
Milé žienky, teraz som si prečítala celú diskusiu, lebo tiež beriem už 5 rokov hak a nechcela by som v tom pokračovať. V poslednej dobe mám pocit akoby nervóznych nôh a aj ma bolia. ale nie každý deň. Myslela som si, že je to z môjho sedavého zamestnania. Búšenie srdca mávam tiež, ale to tak raz za 2 týždne. Ani ma nenapadloi, že by to mohlo byť z hak. dík, že ste otvorili takú tému.
človek si nahovára, že to nič nie je , až kým nie je horšie...
No vsimla som si ze tu viacery ste brali tu belaru aj ja som to brala a tiez som mala take busenie srdca ale nemyslela som ze je to preve z tej belary a brala som ju tiez koli akne a aj koli tomu aby som nebola tehotna no teraz som odisla do zahranicia a rozhodla som sa ze ju prestanem brat a uvidim ze ako mi bude aj ked je pravda ze akne sa mi zhorsilo ked som ju prestala brat ale uz ju vobec nechcem brat a akne sa pokusim radsej liecit inym sposobom a uvidim ako mi to pojde