pre ženy, kt. vysadili hak...

ivuus

ahojte, ja som musela hak vysadit (hlavne kvoli mame) aj ked teraz( po precitani tejto diskusie) som tomu uz aj rada. Len som zvedava ako to teraz vsetko bude. Nooo ale hlavne je to co vam chcem napisat, ze preco som musela vysadit hak. Moja svagrina ma po porode zlcnikove kamene. Dlho nevedeli ze z coho to moze byt. Az teraz sa nasiel jeden uprimny doktro ktory jej povedal ze je to z hak. Je to strasne co moze vsetko hak sposobit.

bazalka

baby, ja som dnes zobrala poslednu-Belaru....ale viem, ze ked budem mat zasa portnera, sa k nej vratim...mne sadla..ja som mala taky problem zasa s inou znackou a aj zle skusenosti....kazdemu sadne nieco ine..keby som zacinala Diane, z ktorej mi bolo zle, tiez by som nikdy nic nechcela brat...ale belara mna, aj ked nie tebe jaja, sedi...

ifka

ahojte vsetky :-)),ahoj jaja :-))...paci sa mi,akym smerom sa ubera diskusia...a ze sa pridavaju dalsie nespokojne uzivatelky :-))

jaja

no s tými výtokmi- ak nezapáchajú a nesvrbia, nie sú hrudkovito biele, žlté, alebo zelené, či inej zvláštnej farby, tak je to ok- ovulácia. každá žena má výtok...

ariela

chcem sa spytat, som vysadila pred 2 tyzdnami hak a od vcera mam vytok, bez zapachu no je to neprijemne, myslite ze to prejde same abo mam ist za gyncom?

jaja

tak to ti verím, ja ked som brala hak, tak by som na nu nedala dopustiť, až kým som na vlastnej koži nepocítila, čo to môže spôsobiť, a aj názory iných žien ma utvrdzujú v tom, že nestojí za to brať to!