chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
ved sám mi povedal, že si nemám myslieť, že som vážne chorá, tak neviem prečo to takto znásobil... a okrem toho nechcem byť závislá po čase od nejakého antidepresíva:-)
ifka- rozhodla som sa že znížim dávky obidvoch liekov na pol denne, ved to nie je možné, aby som bola takto mimo celý den a večer bolesti hlavy. uvidím, ktorý budem brať večer a ktorý ráno, ako bude lepšie, zoberiem si tvoje rady k srdcu, lebo mám pocit, že to môj lekár s tým dávkovaním prehnal. večer som nezobrala dalšiu pol xanaxu a bolo mi už potom fajn...:-))) netreba to preháňať... už neviem koľký krát:-) ale dík za cenné rady.
zuzka6- hej kludne to môže byť z bellary, ja som tiež mala také pocity, teda strach, že som vážne chorá, a vidíš, kam ma to doviedlo- max stres zo všetkého (obvodák- bola som za ním, lebo som už občas nevedela čo so sebou- mi povedal, že sa mám snažiť byť kľudná, a nemyslieť si že som vážne chorá) a podla mna to bolo znásobené hormonmi- ovplyvnujú psychiku, lebo sa telo sa za normálnych okolností dokáže vyrovnať so stresom bez takýchto prejavov. netreba to brať na ľahkú váhu. a to búšenie srdca prichádza so stresom. mna tiež niekedy bolia žily ešte 2 mesiace po vysadení. tieto tvoje nežiad účinky sa podobajú na tie, čo som mala ja. ved existujú iné formy ochrany - my tiež neplánujeme bábo- ale hak už brať nechcem, ale to je tvoja vec...
caute holky...jaja takze ty si brala bellaru a vravis ze je nie je dobra..ja ju beriem dva roky a asi som az teraz prisla na to ze som mala neziaduce ucinky...busenie srdca...panika,ze som vazne chora...ze zomriem...ale ja som bola vtedy v anglicku a brala som to tak,ze mi je smutno za laskou za domovom a myslela som,ze je to z toho...no ja som ju zacala brat kvoli pleti a teraz ju mam fakt cistu...no neviem ci mam s nou prestat a zase budem mat akne...brala som to vtedy dost zle,ze mam vyrazky...a dalsie plus s priatelom este neuvazujeme o babe,takze neviem ci ju mam vysadit..no zajtra idem na gyndu,lebo mam obcas pocit,ze ma bolia nohy od kolien dole..teda aj zily ci to nie je z toho...no neviem ci mam prestat vobec neviem co mam robit...:(
vidis,ked ta po nom rozboli hlava,znamena,ze ho nepotrebujes:-))...takze len vtedy,ked bucha...ok,daj si vecer polovicku...a mas velmi malo rokov na taketo lieky,takze ozaj nemusis brat pravidelne...mas ho len na preklenutie tohto obdobia :-))
vieš, dala som si jednu ráno concor a som mimo celý den, bolí ma hlava... skúsim večer zajtra, ale asi len pol
aj ja chcem takú lekárku...:-) môj je v pohode, ale vidíš, len človek, a v malom meste nečakám zázraky...
mám 25
jaja,kolko mas rokov?
jaja:-))..xanax som ja na sebe nevyskusala,ale davaju si ho predpisovat nase baby niektore,aj muzi.daju si napisat dve krabicky na taky polrok zhruba.takze neberu ho denne.a concor si zvykne dat aj moja doktorka.sem-tam.dlhodobe a pravidelne uzivanie concoru ani podla nej nieje potrebne.aj ona je zastancom toho,ze cim menej liekov,tym lepsie.ale ked je potrebne,tak berie aj ona.ked je tlak v poriadku,nic sa netsne,ked sa lieky pretsnu brat.vobec sa nemusis bat:-))..keby nie jej,tak mam z mladsieho syna dieta s poskodenymi oblickami.