chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
netušila som , že sa nájde aj takýto uvedomelý gynekolog, teda okrem tých, ktorí majú na 1 mieste biznis a potom zdravie pacientky... bodaj by ich bolo viac...
Ja len tolko, ze moj stryko je gynekolog a HAK nepredpisuje rad, ale ked uz niekto nastoji, tak predpise, ale jeho dcera, cize sesterka, ma prisny zakaz brat HAK...
za málo kristínka.
búšenie srdca a stres mám aj 2 mesiace po vysadení občas, tento týžden som bola na ekg, tak mi lekár povedal, že srdce ok,len je to psychického pôvodu... dojebalo mi to psychiku riadne...:-(
diki moc jaja:)
ja som to vysadila po dobratí blistra, lebo som čítala, že ti to riadne zmagorí cyklus- krámy ti prídu asi skôr, nie som si istá... ale urob ako chceš, niektoré kočky tu píšu, že môžeš hocikedy. vieš ja ked som to brala, tak sa mi to objavilo na začiatku užívania blistra, a na 4 mesiac, dobrala som blister a vysadila potom...
ahoj jaja, aj ja beriem bellaru(od decembra)a asi pred mesiacom som zacala mat busenie srdca a mam strasne napätie v nohach a celkovo sa citim zle...na vysetrenie na kardiologii musim cakat mesiac...mozem tabletky normalne vysadit aj pred dobratim blistra(mam este 4tabl.)?
hak=hormonálna antikoncepcia
Varovanie!!!
Chcem upozorniť predovšetkým ženy na človeka, ktorý sa predstavuje pod menom „doktor Branko“. Je z Bratislavy a oslovuje ženy vo vlaku, na ulici a v nákupných centrách s úmyslom pomôcť im. Pozor! Je to nebezpečný človek, manipuluje s ľuďmi a sexuálne zneužíva svoje „pacientky“!!!