chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
sunnysweetie - prosím ťa môžeš napísať čo si brala, ako dlho a čo ti to spôsobovalo?? rok je strašne dlhá doba - to sa ti objavovali nežiadúce účinky hak?
neskúšala si nejaké prírodné veci na zlepšenie stavu - teda dostávania sa tela do normálu???
uz by som to svinstvo nikdy nebrala!!!!!!!!!!!!brala som HAK sice len dva roky,ale uz by som si to nikdy nedala..nikdy..kazdu abbu od toho odhovaram..su aj ine metody..ktore nesposobuju organizmu to,co sposobuje HAK.
ja som sa dala "dokopy" asi po roku vysadeni HAK..teraz uz 3r. neberiem a som stastna a spokojna :)
na to nech ti odpovie konkrétne sám, ale ja predpokladám, že sa pohybuje v oblasti prírodných liečív... chcem vyskúšať ten pupalkový olej, čo odporúčal, len čakám kým príde do lekárne...
Jaja, a kto je vlastne ten RNG? Je to lekar, alebo liecitel? Vsimla som si, ze je tu dost casto.
sisina- no vraj je to normálne v niektorých prípadoch po vysadení hak, skús tie prírodné prostriedky, čo tu radí RNG a možno aj iní.
ahoj ifka, no dnes som si "nechtiac" dala pauzu, ale včera nie, možno preto som bola taká max malátna... dobre vedieť...maj sa pekne
Ja som tiez prestala brat cilest a menzesu sa nemozem dockat, uz cakam 32 dni...
juj,zabudla som ti napisat,aby si nebrala spolu lieky.daj aspon 2hodinovu pauzu,aby si nemala chemicky mis-mas.
:-))som rada,ze sa citis lepsie.tieto davky si potom mozes casom este znizit.napriklad,ze si sem tam nedas xanax,potom zasa sem-tam vynechas concor.to ale vyskusaj az neskor....sama na to prides,kedy mozes.:-))
ifka - len ti chcem povedať, že dnes som si dala ráno po pol concor a xarax, a cítim sa celkom sviežo teraz navečer... asi pri tom aj ostanem:-)