chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
ja som mala tiež možnosť porovnať, brala som aj cilest, harmonet, bellara bola to najhoršie! bez hak sa cítim lepšie a čakám, kedy sa moje telo dostane do normálu!
lekári podcenujú nežiadúce účinky hak, to je ten problém a predpíšu to hocikomu za rôznych okolností... nedostatočná informovanosť je fakt nebezpečná ...
ved vravim, keby som brala najskor tu, ktora mi nesadne, tiez som proti...ale mala som moznost porovnat...
jasne, je to na každej z nás, ako sa rozhodne... o tých lekároch a nedostatočných informáciách máš pravdu. a to nie je strašenie z mojej strany, ale OSOBNA SKUSENOST, vdaka ktorej už nebudem skúšať iné značky hak!
ale ani strasit nie je dobre:)ja vravim, ked bude treba, budem brat zas...
vies, neznamena ze ak nesadla jednej, tak nesadn aj druhej...mne belara naopak vyhovuje...chyba je podla mna v nedostatocnych testoch u lekarov, oni to predpisuju za proviziu ako cukriky..a ni ti o neziaducich veciach nepovedia..to by mali konzultovat a nech sa zena rozhodne...
vieš niekomu to môže pomôcť, ked napíšeme, čo všetko sa môže stať, alebo čo môže hak spôsobiť - to je realita. lebo žienka si môže myslieť, že je to normálne, a popritom to nie je sranda rôzne nežiadúce účinky...
kludne aj antikampan- proti bellare jednoznačne, ale vlastne neverím už hormonom všeobecne- skôr mám obavy... je to vec názoru.
antikampan:)
ja nejdem robit natikampan a bojobat proti znacke..je to individualne...nesadla, pribrala som, travenie zle...ako kazda ina ak nesadne