pre ženy, kt. vysadili hak...

jaja

ja som mala tiež možnosť porovnať, brala som aj cilest, harmonet, bellara bola to najhoršie! bez hak sa cítim lepšie a čakám, kedy sa moje telo dostane do normálu!

jaja

lekári podcenujú nežiadúce účinky hak, to je ten problém a predpíšu to hocikomu za rôznych okolností... nedostatočná informovanosť je fakt nebezpečná ...

jaja

jasne, je to na každej z nás, ako sa rozhodne... o tých lekároch a nedostatočných informáciách máš pravdu. a to nie je strašenie z mojej strany, ale OSOBNA SKUSENOST, vdaka ktorej už nebudem skúšať iné značky hak!

bazalka

vies, neznamena ze ak nesadla jednej, tak nesadn aj druhej...mne belara naopak vyhovuje...chyba je podla mna v nedostatocnych testoch u lekarov, oni to predpisuju za proviziu ako cukriky..a ni ti o neziaducich veciach nepovedia..to by mali konzultovat a nech sa zena rozhodne...

jaja

vieš niekomu to môže pomôcť, ked napíšeme, čo všetko sa môže stať, alebo čo môže hak spôsobiť - to je realita. lebo žienka si môže myslieť, že je to normálne, a popritom to nie je sranda rôzne nežiadúce účinky...

jaja

kludne aj antikampan- proti bellare jednoznačne, ale vlastne neverím už hormonom všeobecne- skôr mám obavy... je to vec názoru.

bazalka

ja nejdem robit natikampan a bojobat proti znacke..je to individualne...nesadla, pribrala som, travenie zle...ako kazda ina ak nesadne