Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre ženy, kt. vysadili hak...

jaja

atunko- no 8 rokov je dosť, ja som brala 1,5 roka a po 2 mesiacoch ešte nie som ok... mala si aj nejaké nežiadúce účinky, či prečo si vysadila, ak sa smiem spýtať??

jaja

kiki-vitaj, podla mna si dobre spravila:-) aj ja sa teším, ked sa moje telo opať dá do normálu, ale asi to chcce viac času...porad niečo z tých výživových doplnkov...

atunko

Ahoj nadovka ja som tiez brala mercilon a on je na tej istej baze co microgynon,len je cenovo prijatelnejsi.Ale mam s tym aj ja problem...

atunko

Ahojte ja sa tiez pripajam k tejto teme.Mam pocit ze som v ramci HA naletela ako nejakemu nebankovemu subjektu.Brala som microgynon 8 rokov.5 mesiacov uz neberiem a organizmus sa nevie spamata.Este stale som nedostala menzes.Ma niekto podobne skusenosti?

katty081

Ahojte, chcem sa pridat do debaty. Ja som brala hak 5 rokov a prestala som brat teraz v decembri. Menstruacia mi prisla asi o 35 dni, ale tak mi chodila aj ked som este nebrala hak. Odvtedy mam menstruaciu kazdych 30-35dni. Brala som Novynette a bola som s nim spokojna, az na tu nechut do sexu. Teraz neberiem hak cca 3 mesiace a uvidim ako sa to zmeni.Inak dalsie neziaduce ucinky som nemala aj ked je pravda ze toto bola tretia hak co som brala lebo ostatne dve mi nevyhovovali.

kiki

jaja, som tu nová. Rada by som ti napisala svoju skusenosť. Dávnejšie som brala hak, keď som ju vysadila, robilo sa mi hrozné akné - doslova vredy, ktoré sa nechceli nijako vyhojiť, ani vytlačiť. Bolo to strašné, hanbila som sa vyjsť na ulicu. Po nejakom čase som ju zas nasadila, akné sa zmiernilo. vedela som, že je to bordel, tak som to riskla a znova vysadila s presvedčením, že to už nikdy nechcem brať. Snažila som sa dať svoje telo do poriadku. Tie hormóny narobia kopec šarapaty v tele. Čistila som si pečienku- robila som si očistné kúry, brala som viacero výživových doplnkov.Ja som síce po vysadení (okrem akné) žiadne problémy nepociťovala. Teraz som už rok bez tabletiek, som šťastná, že som to spravila. Namiesto toho bordelu teraz beriem produkty, ktoré ma prečisťujú a dodávajú mi výživu.

jaaj

sunnysweetie, ozvi sa ak chceš, ked tu budeš. ja tiež robím antikampaň bellare. zaujíma ma každý názor- konkrétny...