pre ženy, kt. vysadili hak...

jaja

RNG- ja niekedy dokonca pochybujem, že hak spôsobuje viac dobrého ako zlého. no čo dobré mi spôsobila??- jedine bezstarostný sex, ale iba do doby, kým mi neznížila libido na maximum, a menzes som mala pravidelný, a slabší, iné výhody fakt nevidím. a tých zlých vecí no bolo x krát viac, už som písala ...len toľko osobný názor ako súhlas s tvojim názorom...

jaja

katty- no to vypadávanie vlasov, tiež mi to začalo pri bellare a s malým zlepšením to pretrváva... takže môže to byť z hak...

jaja

RNG- môžem sa spýtať, či si sa robil normálne do nej , a takýmto spôsobom ste to používali úspešne toľko rokov bez otehotnenia? dík

lucka

pred mesiacom som vysadila antikoncepciu a teraz mi meskaju kramy. Pri sexovani sme si davali s partnerom pozor.Spravil sa mi do ust a znovu sme sexovali.Mozu mu tam este ostat daake spermie ked ma potom este sexuje?Mozem s toho otehotniet?Zda sa mi,ze este daaky cas po vysadeni antikoncepcie ucinkuje v tele.Prosim poradte mi.dakujem

RNG

Hera, prilis ti pracuje fantazia. Tie 'chemicke" spermicidy stale dostat v obchodoch a ver mi, ze by nebolo, aspon nie tu v USA, keby niekoho poskodili.
Len lieky maju to privilegium, ze ich nestiahnu z trhu aj ked skodia s odovodnenim ze robia viac dobreho ako zleho. Ostatne latky podliehaju ovela prisnejsim pravidlam

katty081

Ahojte, Jaja brala som Jeanine a Harmonet, ale veľmi ma po nich boleli prsia a bola som veľmi napätá, taká nesvoja. Potom som vyskušala Novynette a bola som s nim spokojná. Samozrejme po všetkých som mala znížené libido a mam pocit že niekedy to libido bolo na nule. Ale teraz sa to pomalinky vracia do normálu, ale teraz mi začali mierne vypadávať vlasy a sa mi zdá že to tiež môže byť z toho prestania hak. Uvidíme, sama som zvedavá čo ma ešte čaká a ako dlho to potrvá.

RNG

Tisicrocia sa pouzivaly rozne kysle latky na zabijanie spermii, existuju rozne spermicidne lubrikacne gely a peny, dokonca vo forme vaginalnych piluliek, zdrzi sa to tam len niekolko hodin a prenikne to minimalne do organizmu, takze ti nerozhadze hormony a nezamori telo. Nazyva sa to sice "chemicka antikoncepcia, ale slabokysle latky ako nonoxinol(9%) alebo rozne vinne octy z minulosti(uz Kleopatra ich pouzivala...) sa mi nevidia extra zasah do organizmu.
S mojou zenou sme to uspesne pouzivali vyse 25 rokov. Nechapem, preco sa o tom dnes nehovori, ako keby to neexistovalo este nedavno bezne.

cicka555

ahojte tiez beriem HAK a som si vedomá ake je to svinstvo. ale zatial neviem nájst lepsi sposob opchrany....

baby, ked neberiete pilulky, aku ochranu pouzivate?