Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre ženy, kt. vysadili hak...

jaja

jasne, to je logické, tak držím paste, aby tvoje telo čím skôr naštartovalo ovuláciu... pozri si tu nejaké prírodné prostriedky, čo odporúčal RNG...

atunko

Ahoj jaja pytala si sa preco som po 8 rokoch prestala brat HA?Som 1,5roka vydata a v novembri sme sa rozhodli mat babatko,ale neviem otehotniet lebo nemam menzes.

jaja

tak hádam nie, neviem, to máš ako prerusovanú súlož... radšej si dajte kondom, abo co nabudúce... proste sa nespoliehať na to, že hormony z hak po vysadení, lebo to nikdy nevieš ako dlho ti bude absentovať ovulacia...

lucka

ja som mu ho vycistila,ale neviem ci tam niekde este neostanu spermie a ked znovu sexujeme ci mozem otehotniet ked sa mi tam nevystrieka,len tak tam trosku toho vytecie.Neviem.

jaja

lucka - meškanie krámov z hak, to už tu bolo spomínané, že sa to deje žienkam, kým sa nedostanú do normálu... ale ako po vysadení hak by som sa na hormony ako na ochranu nespoliehala, neviem či je tam nejaká istota, skôr žiadna... pokial spravil opatrenia, aby si neotehotnela, vytiahnutie, vyčistenie, tak asi ok...