chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
no ale na tento systém to tu v našom malom meste funguje - okolie ZV (a nielen tu)- navštevujem naj obvodného z tých 4 čo sú tu, a gynekologa idem zmeniť...
elenium si mi spomínala, ale neviem si predstaviť, ako by som povedala lekárovi- toto mi predpíšte- ved on je lekár...
sme v KE.a chodia k nam ludia aj zo 100km vzdialenosti,lebo chcu..no a je dost blba veta,ze su to normalne neziaduce ucinky lieku.ved vtedy ho treba prestat brat a hladat nahradne riesenie.lebo brat nieco,z coho je mi zle,a musim,lebo lekar kazal,to je na hlavu!..neviem,ci som ti spominala elenium.ten je stokrat jemnejsi,ako xanax a ma aj ucinok concoru.ukludnuje srdce.ten mam ja stale v kabelke:-))
od dnes sa budem držať tvojich odporúčaní, čo sa mojho prípadu týka...
ani neviem kde sa nachádzate, ale predpokladám nejaké väčšie mesto. ja bývam na zapadákove, tak aj tie lek. služby vyzerajú, proste lekár by mi povedal, že to sú normálne nežiadúce účinky lieku, ale nie je to príjemné... to musí byť šťatie pre pacienta taký lekár ako ty spomínaš a sestra presne ako ty:-))) tu je to len o tom čo je na papiery... ale obvodák sa aspon snaží pomôcť, zato gynekolo stojí za...
dakujem,si zlata:-))a ano,mas pravdu,k nam chodia s radostou...lebo necakaju:-))uz mam na dverach vycapene,ze novych neberieme,ale ty mas protekciu:-))))...ano,jasne,ked ti nerobia lieky dobre,neber ich..nikto ta nemoze presvedcit o opaku...
ty si skvelý človek, chcela by som chodiť k vám do ambulancie- to by bolo asi s radosťou, ani neviem ako ti podakovať.... proste mi majú robiť dobre, a je to naopak...
:-))ahoj jaja..ano,uplne skludnym a cistym svedomim ti odporucam nebrat to pravidelne,lebo je to na teba silne..ber to len v pripade potreby..xanax ta utlmuje,concor spomaluje srdce...preto som ti myslim aj pisala,ze nemusis zjest concor,ale staci polku cmulat pod jazykom a velmi rychlo ti upravi pulz..zbytok vypluj...presne toto mam od mojej doktorky,takze sa vobec nicoho neobavaj...na milion percent:-)))kludne sa pytaj dalej,ked budem vediet,poradim ti:-)))
a okrem toho sa vyznáš, ked si z fachu:-)
ifka- prepáč, že ťa otravuje, stále s tým istým, ale skúšam ako mi vyhovuje ich brať. a viem, že si mi pár-krát dobre poradila, tak preto oslovujem konkrétne teba...
ifka prosím ťa o radu- už pochybujem, že či mám tie tablety-concor, xarax brať pravidelne. lebo dávam si ich po pol ráno, ale včera som mala xarax- nie dobré videnie, dnes concor- únava, mimo... vlastne z obidvoch sa necítim vo svojej koži. môžeš mi prosím ťa s čistým vedomím a svedomím odporučiť brať to v prípade potreby?? velmi pekne ti vopred dakujem... lekárovi sa nepriznám, ale myslím, si že sú to silné lieky na mna...