chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
ada- blahoželám k synovi... aspon si nemala problém otehotnieť...
jaja,hej,pacienti jej vravia,ze nesmie ist do dochodku vobec.:-))
jo dikes, ale co uz narobim, musela som zmenit gynekologa aby sa veci pohli a napokn mi novy povedal ze diane nieje vhodna na dlhodobe uzivanie a je vhodna len ako liecivo na kozmeticke problemy.... antiikoncepcny ucinok je u nej ako druhorady...tak ma potesil ale co uz aspon mame krasneho syna a kokos mlieka sme mali ajajajajaajaj ako dojka som mliecny bar eno nuno...hehehhe
takz esuper.....
ifka- no bohužial najčastejšie sú prístupy, kt. opisujem (lekár by sa mohol uraziť, že pacient je múdrejší ako on:-), ale s tým nič nenarobíme, jedine keby sme mohli mať šťastie na lekárku ako je tvoja...
ada- no riadne sa vyšantila na tebe... držím palce, nech je len lepšie... a najlepšie je bez hak!!!
brala som 5rokov Diane , a rozhadzala ma hormonalne tak,z e sa mi zacalo tvorit mlieko v prsiacha kramy coo dva tyzdne a medzitym neustale spineneie az som mala pocit ze mama kramy nepretrzite ...nevedela som sa dat dokopy , a nasledne som otehotnela v takom rozbujnenom stave.... po porode opat zle zacala som antikoncepciu vhodnu pre dojciace matky a zasa zle.... napokon az problemy so stitnou zlazou, koli nej mi odporucili vysadit hormonalku po dvoch rokoch som sa ako tak vystabilizovala, ale kramy uz nemavam presne a skratil sa mi cyklus, je bolestivejsia.... a pocas ovulacie bolest takz epresne viem kedy nastala-ale to vnimam skor ako vyhodu:-))
takz eteraz uz asi nenasasim ziadnu..... sex mavam kde tu .....obcas prestavka a tak jedien condom, sice nepohodlne ale koli samej sebe asi najlepsie papapa
jaja,nemaj vobec ziadne obavy mu to povedat...ja sa skor divim,ked citam,ze pacient sa boji lekarovi povedat,ze s niecim nesuhlasi..ja to beriem z mojho pohladu,ze u nas sa ludia normalne pytaju na vsetko,ale aj lekarka po lopate vysvetli kazdemu princip liecby,vysvetli mu,preco na to a to ochorel...takze u nas je to asi o dost ine..ale ja vlastne ani k nikomu nechodim...nanajvys raz za tri roky na gyndu...to sa ale presviedcam pol roka,ze uz by bolo nacase...
no o týžden mám ísť na kontrolu, ak mi bude kázať užívať tie isté lieky, tak mu to skúsim takto nejak povedať. mne by to takto "jemne" nenapadlo...:-)))
žeby som to riskla??
normalne mu povies,ze z concoru je ti zle,zo xanaxu tiez,ze ti dala (mama,teta,kamoska,sesternica setricka)vyskusat elenium a ze je bohovsky..to je vsetko:-))nema dovod ti to nepredpisat:-))