Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre ženy, kt. vysadili hak...

jaja

proste problém je v tom, že (je to od brania bellary, keby niekto teraz prišiel), že napr. niečo ma vytočí alebo sa mi len niečo nepáči, a moje telo je v strese (búšenie srdca ho sprevádza), ťažko sa to ovláda v tej chvíli... dám si pol tablety, a prejde to (C,X)... ale dokedy takto budem musieť žiť?? môžem veriť,že 2 mesiace nie je dosť dlhá doba na to, aby sa moje telo spamatalo z toho "umeleho šoku hormonov"??? díky (niekedy som z toho zúfalá, ani to mi neprospieva)

jaja

ifka- dnes zatial som si nedala ani C ani X, a nie som unavená ako pes... uvidíme, či príde na mna nejaký stres, či búšenie srdca:-)))

pre rng

RNG

prosim ta mohol by si mi povedat blizsie o tej chemickej antikoncepcii? je spolahliva? spolahlivejsia ako HAK? a pouzivali ste to aj s kondomom, alebo samé? su lepsie cipky alebo kremy?

zaujala ma tato forma antikoncepcie a spominam si ze ked om si isla pred par rokmi predpisat HAK, doktor mi o nej hovoril, ale ja som ho nepocuvala a chcela som HAK.. teraz ju aj mam, problemy sice nemam (mozno trochu znizene libido, co mi prekaza) ale nechcem to uzivat, nezdá sa mi to nejak. lulu

ifka

pri dlhodobom uzivani..cize nie za tyzden,za dva...ale par rokov asi...cize takto je to s tym pravidelnym uzivanim liekov...:-)..cim menej,tym lepsie...a dokonca aj poinfarktovi pacienti,prezivaju dlhsie,ked neuzivaju za dve hrste liekov:-))

jaja

ifka- proste nemáš konkurenciu... a s tou psoriázou, hrôza, to hádam pri vyšších dávkach, či stačí len dlhodobo? zdá sa mi, že som už presvedčená o tom dávkovaní... dík

ifka

ked mas taku hlavu,ako mechom udretu,daj si polovicku nootropilu rano..ja nemam rada ginko preparaty,lebo robia krvacania do mozgu...samozrejme nie kazdemu,ale bolo popisanych dost pripadov..a tym,ze si uzivala HAK,by som to neriskla...(to pre teba jaja)