Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre ženy, kt. vysadili hak...

Stanula

Tak som si prečítala rôzne diskusie, ale asi sa rozhodnem radšej pre tú Mirenu. Keďže už mám 2 detičky.

Stanula

áno,aj minule si to spomínala.Ja ak by som vedela,že je to spoľahlivé,možno by som to tiež skúsila.Keby mal niekto s tým skúsenosti a popísal ich tu, bolo by to fajn.

jaja

súhlasím s tým, že je dobré mať info o hak, a včas identifikovať nežiadúce účinky...
ja uvažujem nad pharmatexom , a to sa asi nemusím ani radiť s lekárom (bo som ešte nerodila)

Stanula

Ja som si túto diskusiu začala čítať pred týždňom a aj som tu čosi popísala...proste som prišla na to, že ma bolia nohy, niekedy mávam zvýšený tlak, až mi ide "roztrhnúť hlavu" a pravdepodobne je to z hak (užívam ju 5 rokov).Tak som si povedala, že končím.
A uvažujem o vnútromaternicovom teliesku...len ešte neviem či na 100%

jaja

ja ked budem mať novú lekárku, tiež sa s nou podebatím o iných- nehormonálnych formách ochrany... môžem otázočky?: prečo končíš s tabletami, a nad akou konkr. formou ochrany uvažuješ?? díky

Stanula

jaja, aj vypísanie niekedy pomáha. Ja som už bola za lekárom, povedala som mu, že konším s tabletkami. Tak sme pokecali o iných formách ochrany, len ešte nie som rozhodnutá, čo si vyberiem...

jaja

no trpím tu asi síce samomluvou, ale aspon sa vypíšem:-))) prišla som na to, že moje problémy sú z psychiky (viem, že depresia je silné slovo, ale taká menšia to asi aj bude) takže, žiadny concor, xarax, bo som z nich ešte viac nervozna. kúpila som si ľubovníkový čaj, mám vitamín b, a budem sa snažiť byť v pohode a nestresovať... ved sám lekár mi povedal, že nie som chorá, že je to stres... (včera som čítala prejavy depresie, no aspon 1-2 na mna sedia, ked sa opustím:-)