chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
jasne to máš na dlhšie...
Tak som si prečítala rôzne diskusie, ale asi sa rozhodnem radšej pre tú Mirenu. Keďže už mám 2 detičky.
daj si vyhľadávať, dosť to tu bolo popísané, neviem či v tejto kategorii, aelbo v sexuologii...
áno,aj minule si to spomínala.Ja ak by som vedela,že je to spoľahlivé,možno by som to tiež skúsila.Keby mal niekto s tým skúsenosti a popísal ich tu, bolo by to fajn.
súhlasím s tým, že je dobré mať info o hak, a včas identifikovať nežiadúce účinky...
ja uvažujem nad pharmatexom , a to sa asi nemusím ani radiť s lekárom (bo som ešte nerodila)
Ja som si túto diskusiu začala čítať pred týždňom a aj som tu čosi popísala...proste som prišla na to, že ma bolia nohy, niekedy mávam zvýšený tlak, až mi ide "roztrhnúť hlavu" a pravdepodobne je to z hak (užívam ju 5 rokov).Tak som si povedala, že končím.
A uvažujem o vnútromaternicovom teliesku...len ešte neviem či na 100%
ja ked budem mať novú lekárku, tiež sa s nou podebatím o iných- nehormonálnych formách ochrany... môžem otázočky?: prečo končíš s tabletami, a nad akou konkr. formou ochrany uvažuješ?? díky
jaja, aj vypísanie niekedy pomáha. Ja som už bola za lekárom, povedala som mu, že konším s tabletkami. Tak sme pokecali o iných formách ochrany, len ešte nie som rozhodnutá, čo si vyberiem...
no trpím tu asi síce samomluvou, ale aspon sa vypíšem:-))) prišla som na to, že moje problémy sú z psychiky (viem, že depresia je silné slovo, ale taká menšia to asi aj bude) takže, žiadny concor, xarax, bo som z nich ešte viac nervozna. kúpila som si ľubovníkový čaj, mám vitamín b, a budem sa snažiť byť v pohode a nestresovať... ved sám lekár mi povedal, že nie som chorá, že je to stres... (včera som čítala prejavy depresie, no aspon 1-2 na mna sedia, ked sa opustím:-)
a je to možno aj pms moment. znásobené... točím sa v bludnom kruhu...