Už roky mám problémy s chrbticou. Poraďte mi, prosím, nejaké dobré cviky na chrbticu. Ďakujem. A.
Bolesti chrbtice
Ano liek ti bolesť utlmí ale problém nelieči ja už skoro rok čo som si bola dať napraviť chrbticu od vtedy neviem čo je bolesť chrbta liek ti nenapravuje platničku to sa dá iba napraviť na správne miesto
Tak podla mna uz ist k chiropraktikovi je taka celkom posledna moznost. Istotne su aj ine sposoby, ako zmiernit bolesti, pripadne sa tomu da predchadzat aj cvicenim.
no mna takisto boli chrbat, ako vidim, nie je to len problemom starsich ludi. a to som si myslela, ze toto mna trapit nebude, no opak je pravdou.
Ahojte ja som bola u naprávača chrbticea môžem len odporučiť bolesti sú minulosťou treba nájsť ludí čo sa tomu venujú a nebudete trpieť bolesti
Elizabet22 takze by mohol pomoct aj na bolesti krcnej chrbtice? spominala som nizsie, ze s tym mam uz dlhsie problem a akosi s tym neviem bojovat.
Mne sa osvedcil v tomto Revitanerv, posobi dobre na nervy. Mne sa toto dialo pravidelne, ze ma zvyklo seknut a dokonca v tych najnevhodnejsich situaciach. To si proste nevyberies, bohuzial. Ale tak nastastie tomu vies takto predist, aby sa ti to nedialo opakovane. Viem, co to je, je to hrozny pocit.
Elizabet22 to je pravda, suhlasim, Mne sa stalo napriklad to, ze som spala pri otvorenom okne a rano som sa nevedela postavit, bolo to strasne. Podcenila som to, lebo uz nebolo take teplo v noci. No proste neprajem nikomu.
Radoslavka, to velakrat si nemusis ani uvedomit a prechladnes, to tak proste byva. Zle sa rychlo stane, prechladnut mozes kdekolvek a kedykolvek, mozes si davat pozor akokolvek chces. Potom sa to takto odrazi, ze ta vie seknut, no verim, ze to nie je nic prijemne.
Mne sa v za poslednu dobu stalo uz viackrat, ze ma seklo. Bola som KO cca tri dni, to je uplne strasne, nemohla som robit absolutne nic. To je uplne najhorsie, ja ani neviem, z coho sa mi to moze diat, ani som neprechladla ani nic podobne, tak vazne netusim.
Elizabet22 ja takisto v práci sedím, menila som robotu pred dvomi mesiacmi. Neverila som, že to príde tak skoro, nemyslela som si, že je to reálne, ale už to začínam pociťovať. Chrbát pobolieva, nechcela som si priznať, že je to z toho, manžel mi to hovoril hneď.