Už roky mám problémy s chrbticou. Poraďte mi, prosím, nejaké dobré cviky na chrbticu. Ďakujem. A.
Bolesti chrbtice
jav, ja verim tomu, ze niekomu vie pomoct aj tvoja alternativa, no moze sa stat, ze aj to nemusi zabrat uplne nastalo.
no ale toto nie je vyslovene liek. je to vyzivovy doplnok. tiez som si nechcela stale davat tabletky od bolesti, preto som sa rozhodla, ze zakrocim takymto sposobom. posobi dobre z dlhodobeho hladiska. mala by si ho teda brat aspon tri mesiace, ale vysledky sa dostavia.
Ja som mala tiež velké bolesti bola som si dať napraviť chrbticu a už vyše roka nemám bolesti lieky zaberú iba málo bolesti sa potom vrátia znovu
to mas na predpis od lekara? mne uz predpisal kopu veci, ale ako som uz spominala, tie bolesti mavam stale. vsetko, co som brala, tak pomohlo len na chvilu.
to su tabletky alebo co to je? ja uz som brala kadeco, popravde, ale zatial nezabralo nic.
vyskusaj Revitanerv Strong, uz sme ho tu spominali, mne takisto pomohol. akoze bolievala ma hlava aj z pocitaca, mozno aj z nedostatku roznych druhov vitaminov, niekedy to ozaj prechadzalo az do chrbtice.
a bolieva vas hlava aj tak akoze od chrbtice? moze to byt? lebo ja to mam tak striedavo, ze proste niekedy ani neviem, co z toho ma boli viac.
no mna napriklad aj hlava prestala boliet, mala som take stavy, ze ma bolievala aj niekolko dni vkuse. nastastie uz s tymto problem nemam, ale teda kto to niekedy mal az takto, tak vie, ze to veru nie je med lizat. su aj horsie bolesti, ale toto je doslova take obmedzujuce.
neviem presne ako dlho, zopar mesiacov to uz ale bude. neviem, ake vedlajsie ucinky mas namysli, ale nic take nezvycajne absolutne nepocitujem, citim sa fajn:)