Mam 21 rokov, mam jeden problem a to stravenim mavam stale hnacky, taha sa to uz dost dlhu dobu bola som na roznych vysetrniach, brala som aj rozne tablety, doktori mi nevedia povedat preco mavam stale tie hnacky dufam ze mi s tym nejako pomozete vopred vam dakujem...
Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!
O nedostatku tráviacich enzýmov
Väčšina ľudí nad 40 rokov zriedkavo alebo častejšie trpí tráviacimi problémami, čo spôsobuje nadúvanie a celkovo zlý duševný a telesný stav. Príčinou toho je, že náš organizmus ako 20 ročný produkuje dvakrát toľko tráviacich enzýmov ako 40 ročný. Neskôr je to ešte menej. Nie je v tom nič mimoriadneho, ale príliš malým množstvom enzýmov potraviny prechádzajúce cez náš organizmus iba hnijú a nestrávia sa. V priebehu toho sa vyrábajú jedovaté látky a huby. Veľa ľudí si zvyklo, že aj keď jedia málo, budú mať veľké brucho, lebo sa nadúvajú. Majú málo tráviacich enzýmov na strávenie potravy. Desiatky miliónov bohatých a vzdelaných Američanov, keď vedie, že budú jesť stravu ktorá ho nadýma, tak užijú prírodné tráviace enzýmy špičkovej kvality vo forme tabletiek a problém sa ani neukáže veď všetko rýchlo strávia. Vyskúšajte aj Vy! – riešenie je tu – Budete sa čudovať. Ak sa nezaoberáte problematikou dnes, o pár rokov budete míňať veľa peňazí na lieky.
nasla som to v casopise,uz som pisala,ze najprv som chcela ist na ANALIZU VLASOU,ale to bolo velmi drahe a nemala som istotu tak som sla na toto a nelutujem...
nie,obvodny ja som bola uz na tom tak zle bolelo ma cele telo,ze som sama zacala hladat nejake vychodisko,ale to je alternativa a platis si ju sama...
mariaa a to ta poslal tvoj obvodny lekar na to vysetrenie? alebo ti to niekto odporucal?
prave,ja som tiez chodila stale na krv a stale mi hovorili,ze mam vybornu krv dokonca este aj ked som v kuse krvacala z konecnika tyzden denne i 5x,a ked som sla za lekarom stale som bola zdrava...a toto si zaplatis ja som platila 500sk,a istotu...ja som proste tomu verila,lebo ine vychodisko som nemala,a to bola moja posledna nadej...bola som trochu skepticka,ale verim uz doplnkom,lebo oni my zachranili prakticky doslova zivot.Nie kazdy tomu veri a rozumie,ale ja som to na vlastne oci videla aku mam krv pred branim tych doplnkov a po uzivani a nemohli ju sfalsovat,lebo sa to robi predo mnou...ja osobne som velmi spokojna...a ako som pisala budem tam chodit ako na preventivnu prehliadku 2x do roka...mam znamich ktory len krutia hlavou,ked im clovek povie ako sa citim a ako si mohla takto pochoriet,ale ked cloveku chybaju min.a vit.a ma aj zle travenie tak to je logicke...ze to telo pomaly chrabne.Ked tak citam tie problemi tych mladych dievcat je mi ich luto,lebo viem o com to je,len v prvom rade ked clovek si chce pomoct tak by mal najprv si dat zistit latky ktore telu chybaju a az tak nakupovat doplnky...neviem je to zlozite a kazdy sa musi rozhodnut sam,ale urcite ta kapka krvi by kazdej pomohla...aby si doplnila vit.a mineraly...
aka je pravdepodobnost ze mi tam nieco zistia na vysetreni zivej kvapky krvy? ked uz som bola na tolkych vysetenia a nic? a brali mi aj krv ... ake vy mate s tym skusenosti
aj v Kosiciach sa to robi...
aj aj xcem info kde a kto vysetruje tu krv...
pardon, nie skusala, ale skusal :-)