Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!

[zruseny12]

prakticky ja som tym nic nestratila len ziskala,lebo mam zo zlavou vyrobky...a mala som objednanu celu rodinu,len synovi to nevyslo a dcera nechce ani pocut o odbere tak sme boli len ja a druh...ale nelutujem...

Anett

To je dobre, že ste sa zaregistrovali, aspon ušetrite.
Aj ja mam vela vyrobkov odnich a som velmi spokojna. Su velmi kvalitne.

[zruseny12]

nemusela som byt clenom,ale pre mna je to vyhoda a planujem ako som pisala chodit aspon 2x do roka na tu kvapku,teraz este idem na kontrolu,lebo mi nasli plesen a kvasinky v krvi.TAK IDEM NA KONTROLU AKO SOM NA TOM,CI SA TO ZLEPSILO,ALEBO NIE...ALE CITIM SA TERAZ CELKOM FAJN...TAK UVIDIM...

[zruseny12]

no ja ked som bola posledny krat na tej kvapke krvi tak mi ponukli clenstvo,takze ja mam nejaku zlavu ako clen...ja som si objednala aj krem odtial to na tvar,lebo som alergicka a tam maju dva ceny,pre clenou a aj pre normalnych ludi...ale aka je to zlava to neviem presne...

ana.p

Milá Mariaa som rada, že ste napísala Vašu osobnú skúsenosť. Myslím si že tie doplnky môžu zachrániť veľa ľudí.
Ja osobne poznám niekoľkých, ktorý boli veľmi vážne chorý a pomocou týchto doplnkov sa vyliečili npr.Gangréna, astma, psoriáza, seborea, problémy so srdcom, trávenie, candida, oslabená imunita...
Ešte sa Vás chcem opýtať čí si kupujete produkty so zľavou, lebo je tam tá možnosť, dostáť ich s 33 % zľavou.

[zruseny12]

ked my brali krv predtym u obvodneho a ja som bola ako troska stale my lekar hovoril,ze som zdrava ako repa,ze krv mam vybornu...ale tam mi to ukazalo nieco ine...

[zruseny12]

takze nieco som napisala ja nieco ANA.P A PODLA TOHO SI MOZETE VYBRAT.ja uz som tam bola 2x teraz idem po treti krat na kontrolu...a uz po druhy krat bolo vidiet zlepsenie krvi...na tu kapku budem chodit aspon 2x do roka urcite...

[zruseny12]

neviem ci to tu mozem pisat,ale uz som pred casom pisala.Opisem strucne,ja som mala velke problemy,bolesti chrbta,svalou,noh,bola som unavena velmi som bola znicena-proste bola som ako troska.Planovala som,ze pojdem na analyzu vlasou to je tiez metoda na zistenie min.a vit.v tele ale bolo to drahe.Ked som bola u neurologa tak mi nepovedal presne co mi je a ja som uz nevladala ano vstat z postele,tak mi potvrdili tetaniu atd.v casopise som nasla jeden clanok o najnovsej metode ako zistit co telu chyba a to bola ta ZIVA KVAPKA KRVI,cez informacie som si pozistovala kde najblizsie to robia a zavolala som si tam...objednali ma a poucili co mam pred vysetrenim robit...tam my zistili nedostatok vit.sk.-B,vapnik a ine veci...a ze som v miernom stresse,to vsetko robili predomnou...vlastne robil lekar.../je gastroentolog/a prakticky toto mi pomohlo sa postavit na nohy,ked som zacala brat B-VITAMINY ATD.a to som bola zo zaciatku skepticka,len ja mam aj ine problemi tak musim prisne dodrziavat aj ine veci...tak len tak strucne...o tom.Ja sa osobne nestravujem podla krv.skupiny ale beriem doplnky podla nej...a myslim,ze mi tiez pomaha,ale ja som si zo zaciatku nekupila az teraz beriem prvych 100tabl.ale zda sa ze je to velmi dobra vec...som s tym spokojna...