Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!

[zruseny12]

RNG,sak ano ja liecim aj toto,travenie a mam to celkom zvladnute,ale tam zistia aj nedostatok vit.a miner.a prave aj to travenie zistia ake clovek ma.Ja osobne chvala bohu,uz to mam celkom pod kontrolou aj to travenie...ale myslim si,ze rokmi/mam40/vapnik budem musiet uz aj tak brat pravidelne...uz ma aj tak nenaduva...len clovek musi prisne dodrziavat niektore veci a vyhybat sa stressu,co niekedy nejde v zivote,ale prave tie B-vitaminy pomahaju zvladat stress lepsie...

akde

ja potrebujem v blave...bol dakto aj v blave*?
to ozaj staci len kvapka z prsta? ma pichnu ihlou a hotovo?akou ihlou?

RNG

Nejak tym odbocujete od temy:
Nafukovanie je vysledok kvasenia a hnitia v crevach a zaludku.
A kvasit v zaludku moze len pri nedostatku kyselin, a hnit v crevach mozu len nestravene a neabsorbovane ciastky jedla, co je vec aj kyselin aj enzymov.
Hnilobne a kvasne bakterie sa daju potlacit, ale to problem s nedostatocnym travenim a nedostatocnou absorbciou nevyriesi a prejavi sa to na zrychlenom starnuti(podvyziva), znizenej imunite a hromade inych s toho vyplyvajucich problemov.
Maria, tam je ten tvoj nedostatok vapnika, a pri premnozenych parazitnych hnilobnych kulturach su potlacene uzitocne probiotika, ktore vytvaraju cast vitaminov B pre telo.

[zruseny12]

ja som na to tiez bola a platila som 500sk v KE.Berie sa z prstu a 4hod.sa neje,ale tam kde sa objednate tak tam vam povedia pokyny...aj ruky by mali byt ciste a nemal by byt na nich nijaky krem,mydlo ani tekute aby to neskreslili vysledky.Ja som s tym spokojna mozem povedat,ze ta kapka ma zachranila,lebo mi zistili mierny stress a nedostatok vitam.B,aj vapnik a este nejake veci.Nelutujem ,ze som tam bola a uz som bola aj 2x a videla som na vlastne oci zlepsenie....

akde

...a este daco, to beru tu kvapku odkial? z prsta, alebo zo zily? robi to zdravotak a sterilnou ihlou? ci mam si doniest vlastnu? ako to prebieha ked sa objednam a kde?

lejn

A ked mam pravdu povedat nemam taky pocit ze by som ju mala mat tu celiakiu podla mna to vsetko sa toci okolo stresu ale neviem si uz rady.

lejn

Jedna otazka pre vsetkych. Ktore vysetrenie by ste postupily ist na gastro alebo ist na tu kvapku krvi. Lebo dnes som bola pri svojom lekarovi a ten mi povedal ze moze ist o celiakiu cize ma poslal na gastro ale neviem sa rozhodnut poradte prosim...