Mam 21 rokov, mam jeden problem a to stravenim mavam stale hnacky, taha sa to uz dost dlhu dobu bola som na roznych vysetrniach, brala som aj rozne tablety, doktori mi nevedia povedat preco mavam stale tie hnacky dufam ze mi s tym nejako pomozete vopred vam dakujem...
Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!
lejn, collostrum nie je vyrabany, len ak povazujes cicavce, vcitane ludi za vyrobne.
Na trhu je mnozstvo collostra z celeho sveta, povacsine sa jedna o kravske collostrum ale su na trhu aj kozie.
Dochadza v prasku, tabletach alebo kapsuliach, obvykle s 25% imunoglobulinom, ale su aj 10% az 40% produkty.
Anonym-92,detoxikácia je dobrá vec,ale Ty potrebuješ prírodný produkt ALOE VERA GEL a ALOE PROBIOTIC, pomohlo to nejednému.duratnakatka@zoznam.sk
ahojte,pred troma rokmi som schudol 12kg mal som stale hnacky a nafuknute brucho a bol som ako palicka.
na tuto stranku som zabludil nahodou ale ked som uz tu, tak my nedalo odpisat a skusit pomoct lebo viem ake to je!
takze mal som urobene vsetky vysetrenia a na nic my neprisli len ze mam podrazdeny zaludok s kyselin ktore som mal v tich casoch hojne! z doktorou som bol uz nestastny lebo ma nakoniec chcely poslat na psichijatricke vysetrenie ci to nemam nahodou s toho. tocili si ma stale do okola! ako som neskorsie zistil lekary maju za vase osetrenie body a oni si ich proste na vas zbieraju!(tlacil som im o tom knihu)nechcem teraz urazit vsetkych doktoroch ale po vetsine im o nic ine nejde! takze som sa zacal skumat sam! v prvom rade som si spomenul od kedy ma to trapi a potom som zacal skumat potravyni a snasanlivost na nich.
kazdy organ je citlivy na ine potravyni!
nakoniec som vylucil z jedalnicka mliecne vyrobky a aspon hnacki a stipanie zaludka prestaly. doktory domna pchali aj laktobacili a acidofilne mlieko ale to bolo len horsie! zmenil som zamestnanie a tym som obmedzil stres(nie vzdy sa to da)ale pokusit sa aspon zmensit casovu tiesen ako v mojom pripade a to ovelku zmenu nejde len napriklad na rano vstat kusok skor aby clovek neutekal na MHD! vysledky zmien boly pozityvne ale nafukovanie neprestalo! a zistil som si ze za nesnasanlivost mlieka moze prevazne pecen! pecen nam roby poriadok v tele a ked proste nestiha a je plna skodlivyn tak to proste prepusta hned von z tela co ma u mlieka nasledok hnacky! tak som zacal jest vyvazenejsiu stravu ktoru podla mojho zistenia mozem, a chuti my! co je hlavne inac vam bude aj tak zle! a pit caje na precistenie pecene. lenze ked som sa pokusal precistit pecen tak ma este stale viac nafukovalo! zistil som(doktory vam tiez nepovedia ked sa neopitate)ze v crevach ziju aj kvasnice ale hlavne na konci crevnej sustavy a sposobuju hnilobu a tim plyn ktory sluzi na rostiahnutie crieu aby stolica pekne vysla. lenze pri znecisteni organizmu tazkymi kovmi(ortut,atd) sa kvasnice rozmnozia do vetsej casti criev a tak plyn vznika uz prilys skoro aby bez problemou unikal,a to nafukuje! navyse ak mate problem zo supinkatou pokozkou v oblasti genitalii tak tazke kovy su iste! no ale odkial by sa vo mne vzaly tazke kovy,bola moja otazka! priznavam ja som robyl v pokovovani ale len kratko tak som sa sustredil na obdobie kedy sa to umna zacalo prejavovat! a poviem vam ze je to spojene z mojimi zubnymi kazmi! v ten rok som dostal try amalganove blomby! amalganove blomby obsahuju totiz tazke kovy a hlavne ortut, ktora je strasne JEDOVATA!!! ortut ako aj dalsie tazke kovy nase telo nevie vylucit samo a tak sa vam len hromadia!amalganove blomby su v niektorych vyspelich statoch ktore dbaju o zdravie ludi a nedovolia farmaceutickemu priemislu sa na nom pryzivovat(nemecko,apo.)ZAKAZANE!!! takze odporucam vsetkym dat sa na detoxikacnu kuru!!! to je: precistenie crieu(ist na vyplach),vymenit zubne amalganove blomby za keramicke(dajte pozor aby vam ich odstranily cele, niektory zub. ich nechavaju ako podlozku), a na odsranenie tazkych kovou je ucinna chlorela(je to slatkovodna riasa). ALE DAJTE SI POZOR LEBO IDE O VASE ZDRAVIE A ZVERTE SA DO RUK ODBORNIKOM!!! pri silnom detoxikacnom ucinku moze telo dostat sok!najdite si na internete nejake detoxikacne zariadenie alebo aspon odbornu literaturu. ja som v zahranici a na slovensku som nic neshanal. este nieco: stoji to kopec penazi (cca20tisic) ale aj ked vam to celkom nepomoze budete sa citit ovela ale ovela lepsie a urcite vam to vylieci kopec inych chorob!!! ivestovane peniaze sa vam dvakrat vratia na liekoch ktore nebodete uzivat!!! A HLAVNE NECAKAJTE ZE BUDETE DETOXIKOVANY ZA TIZDEN!!! je to otazka mesiacou (cca4) ja sa este liecim! vela zdravia!
RNG citala som ze ten collostrum uz nevyrabaju....
RNG a nevies nahodou kolko ma tieto tablety vyjdu a ci mi ich daju bez receptu? lebo uz sa mi stalo ze mi nechceli dat tablety bez receptu od lekara.
nie este som nebola a stale rozmyslam nad tym ale nebývam az tak blizko tych miest kde to vysetrenie robia a k tomu nikto mi neveri zeby toto vysetrenie krvi by mi mohlo nejako pomoct ked som uz nejedenkrat bola no klasickom vysetreni krvy ...
Anonym-92, uz je ti lepsie? Bola si na tej kvapke krvi? Daj nam vediet, prosim, vdaka,
lejn, vobec to neznie blbo.
Clovek chce vijst zo zdravotnych problemov.
Hnacky su vtedy, ked sa telo snazi nieco jemu nevhodne co najrychlejsie vyhodit.
Psylium mu to mechanicky a absorbcne pomoze vymiest.
Collostrum ma vysoky obsah imunoglobulinov a lactoferrinu, pomaha vytlct nespravne mikroby v crevach a hoji a vyzivuje tkaniva criev.
A probiotika su tie, ktore tam mali byt od zaciatku, pomahaju travit, vyrabaju vitaminy a rozne ochranne latky pre telo, aj hojive na zapalene creva z hnaciek.
Ziadne garancie nemozem davat, neda ti ich ani ziadny lekar a kto garantuje uspech 100% na hociaku metodu, klame.
Ale odhadom podla doterajsich aj osobnych skusenosti je to aspon 90%, takze to rozhodne stoji za to skusit.
Ahoj Laila posielam link na MIKROSKOPICKE VYSETRENIE KRVI
zdravie.webovastranka.sk