Mam 21 rokov, mam jeden problem a to stravenim mavam stale hnacky, taha sa to uz dost dlhu dobu bola som na roznych vysetrniach, brala som aj rozne tablety, doktori mi nevedia povedat preco mavam stale tie hnacky dufam ze mi s tym nejako pomozete vopred vam dakujem...
Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!
Analýza sa robí pomocou videomikroskopu vybaveného mimoriadne silnouzväčšovacou technikou. Z obrau živej kvapky krvi na monitore - v krvnej plazme sa pohybujúcich krviniek a krvných doštičiek - nám odborník dokáže poskladať aktuálny obraz zdravotného a psychicko-fyzického stavu nášho organizmu.
Poskytuje informácie o tom, ako je jeho organizmus spokojný so životosprávou, stravovaním alebo výberom doplnkov výživy a dáva šancu na nápravu skôr, ako sa prejavia klinické prejavy niektorých ochorení. Vyšetrovaný spolu s lekárom sleduje obraz svojej krvi, ktorý sa pomocou videokamery prenáša na monitor. Spoločne hľadajú optimálne riešenie na všestrannú podporu organizmu, aby sa dokázal ubrániť pred vypuknutím niekedy i veľmi závažného ochorenia.
Ak potrebujete vedieť viac napište mi na mail ana.p@centrum.sk
a ako ste zistili, odkial mate to ze je dobre sa stravovat podla krvnej skupiny? kde najdem viac informacii o tom?
ak sa smiem spytat o aku kvapku krvy ide?
ano, bola mne to prakticky zachranilo...
chodis aj na kapku krvi?
Ahoj, úplne sa zhodujem s vami, že sa treba stravovať podľa krvnej skupiny a užívať prírodne doplnky, ktoré bohužiaľ zo stravy dostávame v minimálnom množstve alebo vôbec.
Ja ma krvnú skupinu B jem všetko, ale pokým som nezačala užívať doplnok výživy podľa krvnej skupiny a nejaké ďalšie, mávala som problémy so žalúdočnou kyselinou, oslabený imunitný systém a pravidelne som bývala chorá. Slaninu som mohla lem snívať.
Ak by ste potrebovali bližšie informácie môžete mi napísať ana.p@centrum.sk a napíšem Vám podrobnejšie čo a ako.
myslim ,ze sama na to neprides...ale musis ist k lekarovi,jedine, ze uz su aj nejake ine institucie kde ti to zistia napr.ked pojdes darovat krv...ale nie som si ista,alebo na hematologiu,ale tam potrebujes asi od obvodnej odporucanie...
ospravedlnujem sa za chyby....
a ako si zistim aku mam ksrvnu skupiny? Bez toho aby som musela ist za svojim doktorom? lebo poslednu dobu tam chodim dost casto a nerada by som tam isla opat. A ked sa mam vyjadrit ohladom doktorov tak to si myslim to iste ako eetynka... vsetky vysetrenia mam v poriadku tak nevedia mi pomoct co mi proti tomu dat tak ma len pchaju tabletami fuj uz sa mi to vsetko bridi...