Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!

ana.p

Analýza sa robí pomocou videomikroskopu vybaveného mimoriadne silnouzväčšovacou technikou. Z obrau živej kvapky krvi na monitore - v krvnej plazme sa pohybujúcich krviniek a krvných doštičiek - nám odborník dokáže poskladať aktuálny obraz zdravotného a psychicko-fyzického stavu nášho organizmu.

Poskytuje informácie o tom, ako je jeho organizmus spokojný so životosprávou, stravovaním alebo výberom doplnkov výživy a dáva šancu na nápravu skôr, ako sa prejavia klinické prejavy niektorých ochorení. Vyšetrovaný spolu s lekárom sleduje obraz svojej krvi, ktorý sa pomocou videokamery prenáša na monitor. Spoločne hľadajú optimálne riešenie na všestrannú podporu organizmu, aby sa dokázal ubrániť pred vypuknutím niekedy i veľmi závažného ochorenia.

Ak potrebujete vedieť viac napište mi na mail ana.p@centrum.sk

anonym 92

a ako ste zistili, odkial mate to ze je dobre sa stravovat podla krvnej skupiny? kde najdem viac informacii o tom?

ana.p

Ahoj Mariaa. Nie, ja som na kvapku krvy nebola.
Vyrobky som si naordinovala sama a som velmi spokojna.
Ty si bola na kvapky?

ana.p

Ahoj, úplne sa zhodujem s vami, že sa treba stravovať podľa krvnej skupiny a užívať prírodne doplnky, ktoré bohužiaľ zo stravy dostávame v minimálnom množstve alebo vôbec.
Ja ma krvnú skupinu B jem všetko, ale pokým som nezačala užívať doplnok výživy podľa krvnej skupiny a nejaké ďalšie, mávala som problémy so žalúdočnou kyselinou, oslabený imunitný systém a pravidelne som bývala chorá. Slaninu som mohla lem snívať.
Ak by ste potrebovali bližšie informácie môžete mi napísať ana.p@centrum.sk a napíšem Vám podrobnejšie čo a ako.

[zruseny12]

myslim ,ze sama na to neprides...ale musis ist k lekarovi,jedine, ze uz su aj nejake ine institucie kde ti to zistia napr.ked pojdes darovat krv...ale nie som si ista,alebo na hematologiu,ale tam potrebujes asi od obvodnej odporucanie...

anonym 92

a ako si zistim aku mam ksrvnu skupiny? Bez toho aby som musela ist za svojim doktorom? lebo poslednu dobu tam chodim dost casto a nerada by som tam isla opat. A ked sa mam vyjadrit ohladom doktorov tak to si myslim to iste ako eetynka... vsetky vysetrenia mam v poriadku tak nevedia mi pomoct co mi proti tomu dat tak ma len pchaju tabletami fuj uz sa mi to vsetko bridi...