Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!

[zruseny12]

eetynka,no mas v niecom pravdu,lebo ja zase beriem tablety podla krvnej skupiny,a zda sa ,ze my pomahaju...mam 0 RH-POZITIV,ale beriem aj ine doplnky lbo musim,tiez mam plagat na stravovanie podla krvnej skupiny,ale ked som si ho presla,tak som sa zhrozila,co vsetko mozem a nemozem a je pravda,ze niektore veci sa mi potvrdili,ale aj tak sa podla toho nestravujem,lebo by som nemohla veci ktore mam rada,ale skor sa drzim rady castejsie a menej jest...aby zaludok stacil rozlozit vsetko a ked uz citim,ze je zle dam si caj z dibovej kory porcovany,aj psylium si davam,to vsetko som uz pisala nebudem stale opakovat...ale hodne na travenie posobi stress,aj na to by si malo ludia davat pozor...je to velmi nebezpecne pre creva...mam to z vlastnej skusenosti...

eetynka

anonym 92 a ostatni, co maju problemy s travenim. ja som si to taktiez zazila a co vam vsetkym mozem poradit, doktori su uplne na 2 veci. sla som doktorovi a ani sa ma nespytal ako sa stravujem, rovno povedal, ze mam pravdepodobne celiakiu. hahahaaaaa, velka blbost. takze co odporucam. stravovanie podla krvnej skupiny. zaklad je v tom, ze ja som 0 a zacala som byt vegetarianka. 0 je vyslovene masova skupina, vegetarianstvo sadne iba Ackam. stravovanie podla KS zavisi od receptorov v krvi, co s cim ako reaguje a podla kyseliny v zaludku. 0 a Becko ma tej kyseliny az az, takze v pohode rozlozia masko a cukry, cize obilniny (biela muka, celozrnna, atd..) zakysluju organizmus, co genialne prispieva k tymm hnackam. takisto v pripade 0 aj mlieko. to zas zahlienuje. mlieko vyhovuje iba Becku. staci si cosi najst v googli o tom, dokaze to zmenit zivot, naozaj. a este jedna rada. kedze nemozes/te mlieko odporucam PROBIOTIKA. najlepsie skusenosti mam s LACTOBACILY 5 od firmi Swiss. ak ma niekto oazky, mozete mi napisat na eetynka@hotmail.com. rada v tomto poradim, lebo sama som sa rapila s kazdodennymi hnackami cca 2 roky...

[zruseny12]

mne pomaha caj z dubovej kory,ale jasne,ze treba aj ine veci dodrziavat,diety atd.a kazdy ma ine telo...takze kazdy musi si najst to co mu robi dobre...

RNG

Nafuknute brucho je znak kvasenia v bruchu, co moze nastat len pri MALO kyselinach(okrem neprijemneho pocitu vytvorene plyny a peny sa natlacia do pazeraka a tam palia. Dovod je kvasenie a to moze nastat len pri NEDOSTATKU kyselin. Neviem, kolkokrat to mam zopakovat, ludia aj lekari maju obrateny nazor....
Hnacka je prejavom toho, ze telo chce nieco neziaduce vyhodit-obvykle zle bakterialne kultury a plesne.
V tom mu treba pomoct a psylium je vyborna metla a absorbent toxinov.
Potom tam treba nasadit dobre bakterie, probiotika, ktore zabranuju zlym sa tam usadit, naviac pomahaju travit, vyrabaju hromadu vitaminov a hlavne obrannych latok, ktore nase telo pouziva na zvysenie svojej imunity.
Caj z dubovej kory je len slaby protizapalovy prostriedok, ani nevycisti creva, ani nevyhubi zle baktyerie a plesne.
Na konkretne znacky mi musis dat svoj e-mail,platene reklamy patria na stranu a spodok fora, kde mozes najst aj moje.

lejn

no ked mam pravdu povedat kupila som si ten caj z dubovej kvory a nejak mi nezabera ani trosku... :(( inac dik za radu ...

lejn

jeanne22 tak pri tom cestovani asi trapi viac ludi ta nevolnost. Ale ked si clovek uvedomi ze tu hnacku ma kazdy den a neraz denne a nikto ty s tym nevie poradit mylim lekar tak to musi zacat vplyvat aj na psychiku. A raz som citala ze pri hnackach stracas vela tekutin co je jasne, moze sa ti oslabyt az tak organizmus ze odpadnes a moze nastat az to najhorsie...

[zruseny12]

sak prave a ten stress a nervozitu Ti pomoze zvladnut B-komplex,skludni Ti cele telo a creva a zaludok...nemusi to byt prave B-komlex su aj ine preparaty na stress s vitaminmi B.

jeanne22

Moje hnacky sa opakuju takmer pravidelne raz za mesiac, v dlzke trvania 1 tyzden, vtedy sa citim sa zle, niekedy az na odpadnutie. Hnacky mavam aj pri menstruacii, niekedy si myslim, ze hnacku vyvolava, ked sa deje nieco s mojimi hormonmi... Hnacky mavam aj pri cestovani, vzdy ked mam ist niekam trosku dalej od domu, spusti sa mi zaludocna nervozita. Je to velmi neprijemne a niekedy s tym neviem bojovat. Trva to uz velmi dlho, a mozno je to uz spojene aj s psychikou a strachom, co ked znovu budem mat hnacku.

[zruseny12]

ale B-komplex to nie je ako antibiotika,mne velmi pomohol...ja som vdacna,ze existuje...ale jasne kazdy ma svoju skusenost,to chapem...