ahoj.mam mensi probelm.uz dlhsi cas mi vypdavaju vlasy.no bola som uz aj u koznej a dala mi nejaku vodicku na rast valsov ci co ale moc to nepomohlo a potom este injekcie ale to len trosku zabralo ale pototm nci sa nezmenilo..trva ot uz asi priblizne rok a ak sa mam priznam tych vlsov som mala dakedy omnoho viac.vraj je to aj tym ze ich nosim v gumicke tak to neviem,to sa snazim redukovat ale aj tak...inac som zdrava...prosim poradte mi niekto co mam robit lebo vlasy co som mala sa mi pacili a rada by som mala take iste znovu..poskusala som aj vselijake domace recepty..seriozne dakujem..papa
Vypadavanie vlasov
Ahojte vsetci! Prečítala som všetky príspevky do tejto témy a je tu zopár celkom fajn nápadov. Mám rovnaký problém. Minulý rok asi v októbri mi zacali riadne padat vlasy, ale to som pripisovala stresu a asi to tak aj bolo, lebo ked som sa vratila do normalu, tak to prestalo. Teraz v maji som sa vydavala a asi mesiac pred svadbou to zacalo znova, tak som si myslela, ze je to tiež stresom, ale do teraz to neprestalo. Aj ja som sa uz obavala ist si umyt vlasy, aby mi na hlave este nieco ostalo. Pri umyvani si len jemne vmasirujem sampon a iba oplachnem, prestala som si rukou precesavat vlasy pri umyvani, lebo vtedy ich islo najviac. Trochu to pomohlo. Po umyti som si prestala cesat vlasy a celkovo cesanie som obmedzila na minimum. Pomohlo to aspon v tom, ze po umyti uz nemam taku depku a zda sa mi, ze je ich trosicku menej. Aj ked mam pocit, ze oni to potom dobehnu :)
Vlasy mam dlhe asi do pol chrbta, dlhsie ako teraz som ich este nikdy nemala, ale v piatok idem ku kadernicke a o polovicu idu dole, tak dufam, ze to trochu pomoze.
Potom skusim aj ten recept s pivom. Drzim vsetkym palce.
zuzic: dakujeem :)
no tak to netusim ale aj ja som vlastne rada ze ti nasli diagnozu...teraz ked ti daju lieky uz to bude lepsie. tak prajem vela stastia:)
no musi ma lekarka objednat na endokrinologiu a daju mi lieky tak to je super ze ti to pomohlo :) a ked uz sme pritom prosiiim vaas neviete aspon priblizne kolko dlho trva kym vas zoberu na detsku endokrinologiu do Lubochne ?
robili:( ja vlastne neviem ani z coho to je...robili mi uz hadam vsetky mozne vysetrenia...ale teraz to pivo zabralo(klop, klop)dufam ze to tak ostane lebo vsetky drahe lieky boli na nic...ako to budes teraz s tou zlazou riesit?
ano z krvi :)tebe take vysetrenie nerobili ?
:) ako ti to zistili? z krvi?
ja mam stitnu zlazu v poriadku (na zaklade vysetreni)
no mne tiez strasne padaju a zistili mi nieco so stitnou zlazou tak radim vam chodte radsej ku lekarke na vysetrenie :)
MyMulka - ja som na tom takisto... a to mi padaju uz rok (mala som priserne huste vlasy) - mozno aspon to ma zachranilo v tom, ze rednutie vlasov vidno "pomalsie" :((