Ahojte,
kkatka,lesanka ako som pisala s lupusom zijem roky. More zo zaciatku mi zakazovali, takziez vysoke hory. Ale kedze som nechcela ukracovat rodinu,(bezo mna by nesli),a tiez to potrebujem kvoli prieduskam. nasli sme sposob. Dovolila mi to aj moja kozna lekarka u ktorej som vtedy bola. Na dovolenky chodime v juni alebo v septembri, nie v najvyssej sezone.Nevyhnutnostou su samozrejme kremy s vysokym faktorom, roky pozivam daylong, dalej tricka,klobuk na hlavu a pod.Na plaz idem skoro rano do cca 10.00, samozrejme natreta a v tieni. Zaplavam si, dycham,popijam kavicku, a to uzasne ticho na plazi, to uz cez den nezazijete.Potom zaleziem a zase okolo 15.00-16.00 prichadzam na plaz az do zapadu slnka.Casto sa stava, ze rano vyprevadzam lode a rybarov a vecer ich vitam. Vzdy ale vyberame hotel-ubytovanie na plazi, alebo velmi blizko, je to velka vyhoda. Verte mi dievcata da sa to, len nic netreba prehanat, a chce to sebadisciplinu, ale ten kto ma lupus s nou nema problem. Dnes uz na plazach ludia v tricku su beznym ukazom,ale zaciatkom 90-tich rokov som bola raritou. Dokonca moji chlapi(manzel a synovia) sa prisposobili, a väcsinou sa ku mne niektori pridal.Mne sa nikdy stav nezhorsil po lete, ale naopak v zime, ale u kazdeho to moze byt ine.